طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی خانگی+ نکات کلیدی

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 7 ساعت بستنی، دسر پرطرفدار روزهای تابستانی است. به همین دلیل در این مطلب…

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

7 ساعت

بستنی، دسر پرطرفدار روزهای تابستانی است. به همین دلیل در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی آشنا می‌شویم تا در صورت تمایل بستنی را به صورت خانگی آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این بستنی، ابتدا شکر، نشاسته، پودر کاکائو و شیر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس شکلات خردشده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً آب شود.

بعد از آن که مواد از حرارت افتاد، خامه را که به دمای محیط رسیده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در پایان بادام‌زمینی خردشده را اضافه کنید و همه مواد را یکدست هم بزنید.

ترکیب نهایی را داخل قالب‌های بستنی بریزید، چوب بستنی بگذارید و به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد و آماده سرو شود.

رسپی این بستنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی شیری شکلاتی برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر2 لیواننشاسته ذرت1 قاشق غذاخوریشکر½ لیوانپودر کاکائو1 قاشق غذاخوریشکلات تخته‌ای50 گرمخامه200 گرمبادام زمینی خرد شدهیک مشت

مرحله اول: شیر و نشاسته ذرت را ترکیب کنید

نشاسته، پودر کاکائو و شکر را با هم ترکیب کنید. کم‌کم شیر را به مواد خشک اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

وقتی که مواد یکدست شدند، آن را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید.

مرحله دوم: شکلات تخته‌ای را اضافه کنید

شکلات تخته‌ای را خرد کنید و سپس به مواد روی حرارت اضافه کنید. دائم مواد را روی حرارت هم بزنید تا غلیط شود.

مرحله سوم: خانه را اضافه کنید

اجازه دهید خامه هم دمای محیط شود. مواد را هم از روی حرارت بردارید تا هم دمای محیط شود.

وقتی مواد از حرارت افتادند، خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی سیاه با رنگ و طعمی بی‌نظیر

مرحله چهارم: بادام‌زمینی را اضافه کنید

بادام زمینی‌های خرد شده را هم به مواد بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم: مواد را در قالب بریزید

مواد بستنی را در قالب‌های بستنی بریزید و به آن‌ها چوب بستنی بزنید.

سپس بستنی‌ها را 6 ساعت در فریزر بگذارید تا خوب خودشان را بگیرند. بعد از 6 ساعت بستنی‌های شما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی گرمک

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی

با رعایت نکات و فوت‌وفن‌های زیر می‌توانید بستنی شیری شکلاتی را به بهترین شکل در منزل آماده کنید:

اگر قالب بستنی ندارید، می‌توانید از لیوان پلاستیکی یک بار مصرف استفاده کنید. برای این کار می‌توانید مواد را داخل لیوان‌های یکبار مصرف بریزید و داخل آن چوب بستنی بزنید. سپس وقتی بستنی‌ها خودشان را گرفتند، لیوان‌ها را ببرید و از دور بستنی خارج کنید.اگر در هنگام مخلوط کردن خامه و مواد بستنی، هر دو به قدر کافی سرد نشده باشند، خامه در مواد می‌بُرد. به همین دلیل لازم است بگذارید مواد خوب سرد شوند.مغزها را وقتی کمی غلیظ و خنک شدند، اضافه کنید تا ته‌نشین نشوند و به صورت یکنواخت در مواد پخش شوند.اگر برای مصرف شکر محدودیت دارید، در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر از پودر استویا استفاده کنید.می‌توانید روی بستنی‌ها کمی شکلات آب شده به همراه پودر پسته، پودر فندق، پودر بادام یا ترافل بریزید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی خانگی آشنا شدیم. با استفاده از این رسپی می‌توانید در این روزهای تابستانی، خودتان بستنی مورد نیاز خانواده را آماده کنید. میزان شکر مورد استفاده در این رسپی هم با توجه به ذائقه شما قابل تنظیم است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر