طرز تهیه بستنی سیاه با رنگ و طعمی بی‌نظیر و متفاوت

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 3 ساعت روزهای گرم سال بهترین زمان است تا بتوانید به دسرهای تابستانی مانند…
طرز تهیه بستنی سیاه با رنگ و طعمی بی‌نظیر و متفاوت

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

3 ساعت

روزهای گرم سال بهترین زمان است تا بتوانید به دسرهای تابستانی مانند بستنی، تا حد امکان تنوع بدهید. بستنی سیاه رنگ، یکی از نسخه‌های متفاوت و خوش طعم بستنی است که می‌توانید آن را آماده کرده و از طعم آن لذت ببرید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه بستنی سیاه با رنگ و طعمی متفاوت آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن بستنی سیاه باید دانه چیا را یک ساعت در شیر و پودر کاکائو خیس کنید. سپس ترکیب چیا با شیر و کاکائو را به همراه بستنی وانیلی در میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

سپس این ترکیب را در فریزر بگذارید تا 2 ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس آن را به شکل دلخواه تزئین و سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این بستنی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

علاوه بر این نکات و جایگزین‌هایی را بررسی خواهیم کرد که به شما کمک می‌کند تا بتوانید نسخه‌هایی رژیمی یا دسری از این بستنی را آماده کنید.

مواد لازم برای بستنی سیاه برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازدانه چیا2 قاشق غذاخوریشیر¾ پیمانهپودر کاکائو1 قاشق چایخوریبستنی وانیلی2 تا 3 اسکوپ

مرحله اول: دانه چیا را آماده کنید

پودر کاکائو را در یک کاسه بریزید. کم کم شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

دانه چیا را به شیر و پودر کاکائو اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید 1 ساعت در یخچال بماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده شیرازی به روش بازاری

مرحله دوم: مواد بستنی را آماده کنید

بستنی وانیلی را با ترکیب شیر، پودر کاکائو و دانه چیا، داخل بلندر مخلوط کنید. زمانی که ترکیب کاملا یکدست شد، آن را در یک ظرف در بسته بریزید و در فریزر بگذارید.

مرحله سوم: بستنی را سرو کنید

اجازه دهید که بستنی تا 2 ساعت در فریزر باقی بماند و خوب خودش را بگیرد. بعد از 2 ساعت بستنی را از فریزر بیرون آورده و آن را به صورت اسکوپی در بستنی‌خوری بریزید.

می‌توانید این بستنی را با پودر کاکائو یا ترافل ترئین کنید.

بیشتر بخوانید:‌ طرز تهیه دسر طالبی

بستنی سیاه

نکات و جایگزین‌هایی برای طرز تهیه بستنی سیاه

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن بستنی سیاه اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای این که بستنی شما رژیمی و پرخاصیت شود، می‌توانید به جای بستنی وانیلی عادی از بستنی پروتئینی وانیلی استفاده کنید.زمان استراحت دانه چیا در این رسپی اهمیت زیادی دارد، زیرا استفاده از دانه چیا به صورت خشک می‌تواند برای معده مضر باشد.در این رسپی می‌توان به جای شیر عادی از شیر بادام هم استفاده کرد.در صورتی که به طعم کره بادام زمینی علاقه داشته باشید می‌توانید یک قاشق کره بادام زمینی هم به مواد بستنی در میکسر اضافه کنید.اگر می‌خواهید این بستنی را به صورت رژیمی آماده کنید می‌توانید به جای بستنی وانیلی از یک عدد موز و نیم اسکوپ پروتئین وی نیز برای آماده کردن این بستنی استفاده کنید. در صورت استفاده از پروئتین وی باید ¼ پیمانه به میزان شیر مورد استفاده خود اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه بستنی سیاه با رنگ و طعمی بی‌نظیر و متفاوت آشنا شدیم. شما می‌توانید با کمک خلاقیت خودتان و نکات مطرح شده در این رسپی، این بستنی را به شکل‌های مختلف رژیمی یا دسری آماده کرده و از طعم و رنگ متفاوت آن لذت ببرید.

 

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا