- 2025-06-01
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه بستنی سنگ سرد در خانه با طعم میوه تابستانی + نکات

مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
2 ساعت
حالا که وارد روزهای گرم سال شدیم، دسرها و خوراکیهای خنک بسیار پرطرفدارتر هستند. یکی از دسرهای تابستانی پرطرفدار بستنی است. هرچند که بسیاری از رسپیهای آماده کردن بستنی ممکن است دشوار باشند، اما تنها به کمک دو سینی فلزی و یک میکسر میتوانید بستنی سنگ سرد را در منزل آماده کنید.
در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه این بستنی در خانه، با کمترین مواد اولیه و امکانات آشنا خواهیم شد؛ پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
سینی بزرگتر را پر از آب کرده در فریزر بگذارید تا یخ بزند. مواد اولیه بستنی را در میکسر با هم خوب مخلوط کرده و سپس در یخچال بگذارید.
بعد از انجماد آب سینی بزرگتر را از فریزر بیرون آورده و روی آن نمک بریزید. سینی دوم را روی سینی اول بگذارید و مواد مایع بستنی را روی سطح سینی با عمق کم بکشید و با کاردک جمع کنید.
مایع بستنی شما به سرعت روی سینی منجمد میشود. بعد از انجماد بستنی میتوانید آن را با کاردک رول کرده و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.
در ادامه این مطلب با طرز تهیه این نوع بستنی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای سنگ سرد
مواد لازممقدار مورد نیازشیر 100 سیسیخامه 100 سیسیشکر 2 تا 3 قاشق غذاخوریتوت فرنگی 100 گرموانیل⅛ قاشق چایخوری
مرحله اول: بگذارید آب در سینی یخ بزند
برای آماده کردن بستنی با این روش به دو سینی فلزی بزرگ نیاز دارید. سینی بزرگتر را به صورت صاف در فریزر بگذارید و چند لیوان آب در کف سینی بریزید تا به عمق نیم سانت آب کف سینی باشد.
اجازه دهید این آب در سینی یخ بزند. با توجه به عمق کم آب کف سینی، حدود 1 تا 2 ساعت زمان لازم است تا آب در سینی یخ بزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی توت سیاه خانگی
مرحله دوم: مواد را با هم مخلوط کنید
شیر، خامه، شکر، وانیل و توت فرنگی را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا بافتی کاملا یکدست حاصل شود. مواد را در یخچال بگذارید.
مرحله سوم: بستنی را در سینی بریزید
بعد از این که آب در سینی بزرگتر یخ زد آن را از فریزر بیرون بیاورید؛ سپس روی آن نمک بریزید و سینی کوچکتر را روی سینی اول که حاوی یخ است قرار دهید. مواد بستنی را داخل سینی دوم بریزید و با کاردکی تمیز آن را روی سطح سینی با عمق کم بکشید.
با توجه به قرار گرفتن یخ و نمک در لایه زیرین سینی فلزی، به سرعت مایع بستنی شما منجمد میشود.
مرحله چهارم: بستنی را رول کنید
بستنی را به کمک همان کاردک رول کنید و رولهای بستنی را در ظرف مورد نظر خود بچینید. سپس آن را تزئین کرده و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی ملون
نکات و فوتوفنهای طرز تهیه بستنی سنگ سرد
با توجه به این نکات و جایگزینها میتوانید این بستنی را در منزل خود تهیه کنید.
میتوانید به جای توت فرنگی از هر میوه تابستانی دیگری که تمایل داشتید استفاده کنید.برای تزئین روی این بستنی میتوانید از میوههای تابستانی تازه و ترافلهای رنگی استفاده کنید.اگر دوست دارید تا تکههای خامه را در بستنی خود احساس کنید میتوانید خامه منجمد را خرد کرده و در هنگام پهن کردن مواد بستنی روی سینی، این تکههای خامه را هم به مواد اضافه کنید.میتوانید برای تزئین و سرو بستنی سنگ سرد از سیروپ توت فرنگی هم استفاده کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه بستنی سنگ سرد در خانه آشنا شدیم. با این رسپی میتوانید بستنی سنگ سرد را در خانه با طعم هر یک از میوههای تابستانی مورد نظر خود آماده کنید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه