طرز تهیه املت اسفناج+نکات و فوت‌وفن ها

اسفناج یکی از سبزیجات مفیدی است که در انواع غذاها می‌توانید از آن استفاده کنید. یکی از این غذاهای جذاب،…
طرز تهیه املت اسفناج+نکات و فوت‌وفن ها

اسفناج یکی از سبزیجات مفیدی است که در انواع غذاها می‌توانید از آن استفاده کنید. یکی از این غذاهای جذاب، املت اسفناج است که جایگزین خوبی برای املت‌های تکراری با گوجه فرنگی است و یک وعده کامل و خوشمزه برای صبحانه حساب می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه املت اسفناج را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن املت اسفناج ابتدا پیازهای نگینی شده را در یک تابه همراه زردچوبه تفت دهید، سپس اسفناج شسته و خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از خشک شدن آب اسفناج، تخم مرغ هم زده شده را همراه نمک و فلفل سیاه به مواد تابه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا تخم مرغ‌ها بپزند. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این صبحانه جذاب را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای املت اسفناج

اسفناج تازه۲۰۰ گرمتخم مرغ۳ عددپیاز متوسط۱ عددزردچوبه، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازمروغنبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه املت اسفناج

مدت زمان آماده سازی: ۱۵ تا ۲۵ دقیقهمناسب برای: ۲ تا ۳ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: اسفناج را خرد کنید

ابتدا اسفناج‌ها را در یک کاسه از آب برای چند دقیقه بخیسانید. سپس با دقت آنها را بشویید تا تمام گل و سنگ‌ریزه‌های آن جدا شود. پس از چندبار شستشو، آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی خارج شود. سپس آنها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم: پیاز را تفت دهید

پیاز را پوست بگیرید و بشویید. سپس به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورانی کلم قرمز+ نکات

مرحله سوم: اسفناج را اضافه کنید

بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس اسفناج‌های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید، تا آب آن کاملا خشک شود.

مرحله چهارم: تخم مرغ را اضافه کنید

در یک کاسه مناسب تخم مرغ‌ها را بشکنید، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال آن را به خوبی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند. سپس تخم مرغ زده شده را به مواد تابه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو اسفناج+نکات

مرحله پنجم: املت را سرو کنید

بعد از اضافه کردن تخم مرغ، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه املت با حرارت ملایم بپزد تا تخم مرغ‌ها سفت شوند. سپس آن را به صورت گرم در ظرف مورد نظر همراه نان تازه سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن املت اسفناج

در ادامه به نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن املت اسفناج اشاره می‌شود که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.

برای اینکه این املت کیفیت بالاتری داشته باشد، بهتر است از اسفناج‌های جوان و تازه استفاده کنید، زیرا هرچه اسفناج قدیمی‌تر باشد، طعم تلخ‌تری دارد.می‌توانید برای اطمینان از خشک شدن اسفناج‌ها، آنها را پس از شستشو روی یک دستمال حوله‌ای پهن کنید. اگر اسفناج‌ها زمان اضافه کردن به پیاز داغ، آبدار باشند، املت آبکی می‌شود.برای اینکه طعم پیاز کاراملی و شیرین شود، آن را روی حرارت ملایم تفت دهید.می‌توانید برای داشتن طعم قوی‌تر، یک حبه سیر رنده شده را همراه پیاز تفت دهید.زمان تفت دادن اسفناج صبور باشید تا آب آن کاملا کشیده شود، اگر اسفناج نیم‌پز یا خام بماند، بافت املت شل می‌شود.برای یکدست شدن املت، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه به خوبی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند.می‌توانید از ادویه‌هایی مانند پاپریکا یا آویشن هم استفاده کنید.استفاده از کره به جای روغن، عطر و طعم املت را خاص‌تر می‌کند.برای پخت بهتر تخم مرغ‌ها، بهتر است بعد از اضافه کردن آنها به مواد، درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.برای داشتن پروتئین بیشتر در املت، می‌توانید پنیر پارمزان رنده شده یا پنیر فتا اضافه کنید.برای کوتاه کردن زمان پخت املت، می‌توانید اسفناج‌ها را قبل از شروع کار، بخارپز کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه املت اسفناج را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دادیم. اگر از صبحانه‌های تکراری خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم این املت خوشمزه و پرخاصیت را درست کنید و به عنوان یک صبحانه هیجان‌انگیز، از بافت نرم و طعم عالی آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

منبع خبر