- 2025-11-16
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، فست فود و فینگر فود
طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچ ساز و ماهیتابه؛ ساده و خوشمزه
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
اسنک مرغ هم یک تغذیه مغذی برای کودکان است و هم میتواند یک فینگر فود سریع و خوشمزه برای دورهمیها باشد. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچ ساز و ماهیتابه آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این غذای خوشمزه، پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید، سپس مرغ حبهای را اضافه کرده و با ادویه بپزید تا رنگش سفید شود.
قارچها را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت دهید تا آبشان تبخیر شود. کره و فلفل دلمهای را اضافه کنید و در نهایت رب گوجه یا نصف فنجان خامه را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
مواد میانی و پنیر را بین دو ورقه نان بگذارید و در ساندویچساز تا برشته شدن بپزید. در ادامه با طرز تهیه این اسنک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای اسنک مرغ برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسینه مرغ1 عددنان تست8 تا 10 عددپیاز1 عددکره2 قاشق غذاخوریقارچ خرد شده (اختیاری)1 فنجانفلفل دلمه رنگی خرد شده1 قاشق غذاخوری سرپرپنیر ورقهای8 تا 10 عددنمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکابه میزان لازمرب گوجه فرنگی (اختیاری)1 عددروغنبه میزان لازم
مرحله اول: پیاز را نگینی خرد کنید
پیازها را به صورت نگینی خرد کنید، سپس آن را به همراه روغن در یک ماهیتابه بریزید.
کمی که پیازها سبک شدند، مرغ را به صورت حبهای خرد کنید و آن را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.
وقتی که رنگ مرغها سفید شد به آن ادویهجات را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله دوم: قارچها را اضافه کنید
قارچهای خرد شده را به مرغ اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مرغ و قارچ زیاد آب نیندازند و آبشان تبخیر شود.
وقتی که رنگ قارچها تغییر کرد، به مواد کره و فلفل دلمهای را هم اضافه کنید تا عطرشان آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
مرحله سوم: رب گوجه را اضافه کنید
در مرحله آخر رب گوجه را هم به مواد اضافه کنید و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا زمانی که رنگ رب گوجه تغییر کند.
در صورت تمایل میتوانید به جای رب گوجه، نصف فنجان خامه غلیظ هم دمای محیط هم اضافه کنید و حرارت را پیش از به جوش آمادن خامه خاموش کنید.
مرحله چهارم: ساندویچ ساز را آماده کنید
برای این که نان اسنک به صفحه ساندویچ ساز نچسبد، ساندویچ ساز را با برس آشپزی کمی چرب کنید. روی هر صفحه یکی از نانهای تست را بچینید.
کمی از مواد داخل نان تست بریزید و روی آن یک ورقه پنیر قرار دهید. لایه دیگر نان را روی آن بگذارید و در ساندویچ را ببندید تا چند دقیقه اسنک در ساندویچ ساز بماند و برشته شود.
سپس آن را از ساندویچساز خارج کرده و با سس دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه اسنک مرغ در ماهیتابه
اگر میخواهید که اسنک را در ماهیتابه آماده کنید، بهترین انتخاب برای شما ماهیتابه گریل است. ماهیتابه را کمی چرب کنید، سپس نان تست را در ماهیتابه بگذارید.
در این مرحله یا باید یک ظرف سنگین روی اسنک بذارید تا کمی پرس شود یا این که باید تا برشته شدن یک طرف آن، خودتان با کفگیر به سطح اسنک فشار وارد کنید.
وقتی یک طرف اسنک برشته شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم برشته شود. سپس اسنک را از ماهیتابه خارج کرده و به همراه سس دلخواه سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک با کالباس
نکات و فوتوفن های طرز تهیه اسنک مرغ
در هنگام آماده کردن اسنک مرغ به نکات زیر توجه داشته باشید:
میتوانید به ادویهجات این اسنک کمی هم آویشن اضافه کنید.علاوه بر پنیر ورقهای میتوانید کمی از موزارلا رنده شده هم استفاده کنید.میتوانید به جای رب از 1 عدد گوجه رنده شده هم در آماده کردن این اسنک استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید کمی سیب زمینی خرد شده هم به این اسنک اضافه کنید.میتوانید به سس این اسنک در مراحل آخر کمی هم مایونز اضافه کنید.میتوانید در هنگام آماده کردن این ساندویچ به آن برش گوجه و کاهو هم اضافه کنید.اگر میخواهید اسنک مرغ شما رژیمی باشد، مرغ را به جای خرد و سرخ کردن، آبپز کرده و ریش ریش کنید، سپس آن را در اسنک مورد استفاده قرار دهید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچساز و ماهیتابه آشنا شدیم. شما ترجیح میدهید این اسنک را به کدام روش آماده کنید؟

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه