طرز تهیه آش لبو و اسفناج+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 2 ساعت زمان پخت 3 ساعت آش لبو و اسفناج که به عنوان آش…
طرز تهیه آش لبو و اسفناج+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

2 ساعت

زمان پخت

3 ساعت

آش لبو و اسفناج که به عنوان آش چغندر قرمز و اسفناج نیز شناخته می‌شود، یکی از خوشرنگ‌ترین انواع آش است که می‌توانید آن را در روزهای سرد زمستانی آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه آش لبو و اسفناج و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این آش ابتدا باید حبوبات را بپزید. بادمجان را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. برنج را همراه با آب و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل در قابلمه بریزید و بپزید.

در ادامه اسفناج، سبزی آش، لبو و بادمجان سرخ شده را اضافه کنید. حبوبات را همراه با ترخون، مرزه، شنبلیله و نعنا خشک در آش بریزید و زمانی که آش پخت، کشک را اضافه کنید.

رسپی این آش خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای آش لبو و اسفناج برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازاسفناج تازه۲۰۰ گرملبو۵۰۰ گرمبادمجان۲ عدد متوسطلوبیا قرمز۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارلوبیا چیتی۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارنخود۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارعدس۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌داربرنج نیم دانه ایرانی۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارکشک۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارسبزی آش (تره، گشنیز و جعفری)۵۰۰ گرمترکیب ترخون، مرزه، نعنا و شنبلیله خشک۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه آش چغندر قرمز و اسفناج

مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعتمدت زمان پخت: ۳ ساعتدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: برنج و حبوبات را بخیسانید

برای شروع لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود را در یک ظرف آب بریزید و برای یک شب تا صبح بخیسانید و در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید. برنج را بشویید و برای نیم ساعت در آب و مقداری نمک بخیسانید.

مرحله دوم: حبوبات را بپزید

حبوبات را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از یک ساعت می‌توانید عدس را به قابلمه اضافه کنید و همراه با حبوبات بپزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش کلم برگ تبریزی

مرحله سوم: بادمجان‌ها را سرخ کنید

بادمجان‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. در ادامه بادمجان‌ها را خرد کنید و در سینی بچینید. روی بادمجان‌ها کمی نمک بپاشید و بعد از نیم ساعت آن‌ها را بشویید و با دستمال خشک کنید.

در ادامه مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از این که بادمجان‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

مرحله چهارم: مواد آش را آماده کنید

اسفناج‌ها و سبزی آش را به صورت ریز خرد کنید. لبوها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.

مرحله پنجم: مواد آش را بپزید

برنج را همراه با آب در یک قابلمه بریزید و بعد کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. بعد از نیم ساعت که برنج پخت، می‌توانید سبزی آش و اسفناج خرد شده را اضافه کنید.

لبوهای خرد شده را نیز همراه با بادمجان‌های سرخ شده به قابلمه اضافه کنید. نیم ساعت دیگر صبر کنید تا مواد آش به خوبی بپزند.

مرحله ششم: حبوبات را به آش اضافه کنید

بعد از این که حبوبات پختند، آن‌ها را آبکش کنید و در قابلمه بریزید. اگر آب آش کم شده، می‌توانید مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش شلغم

مرحله هفتم: آش را آماده کنید

آش را مدام هم بزنید و بعد ترخون، مرزه، شنبلیله و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. در آخرین مرحله از پخت آش می‌توانید کشک را اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه مزه آش را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و فلفل سیاه به آش اضافه کنید. زمانی که آش به غلظت دلخواه رسید، شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله هشتم: آش را سرو کنید

بعد از این که آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آش را با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید. آش لبو و اسفناج خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه آش لبو و اسفناج

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه آش لبو و اسفناج

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت آش لبو و اسفناج اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای پخت این آش می‌توانید از عدس و لپه کنسرو شده استفاده کنید.برای خوشرنگ شدن آش لبو و اسفناج بهتر است درب قابلمه را روی آش نگذارید و آن را با حرارت ملایم بپزید.اضافه کردن اسفناج و لبو موجب شیرین شدن طعم این آش می‌شود. برای متعادل شدن طعم آش می‌توانید از مقداری کشک یا آب نارنج، آبلیمو، آبغوره و تمر هندی استفاده کنید.برای درست کردن این آش نباید از برگ چغندر استفاده کنید، زیرا این کار موجب لزج شدن آش می‌شود.برای پخت این آش باید بادمجان را به صورت ورقه‌ای خرد و در روغن سرخ کنید.به منظور درست کردن این آش می‌توانید به جای کشک از مقداری قره قروت استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای پخت این آش تنها از ترکیب لبوی خرد شده، اسفناج و عدس استفاده می‌شود.برای درست کردن این آش می‌توانید از مقداری سیر داغ نیز استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه آش لبو و اسفناج و همه فوت‌وفن های درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر