طرز تهیه آب گوجه سبز؛ به روش فوری

مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
8-10 دقیقه
شاید تا به حال نام این نوشیدنی را نشنیده باشید، آب گوجه سبز نوشیدنی جذاب و متفاوتی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه آماده کنید. اگر علاقمند به چشیدن طعمهای ترش و متفاوت هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این نوشیدنی منحصر به فرد غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه آب گوجه سبز را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آمادهسازی آب گوجه سبز ابتدا گوجه سبزها را با آب بشویید، هسته آنها را جدا کنید و گوجه سبزها را در مخلوط کن بریزید، پس از پوره کردن آن را از صافی عبور دهید تا آب شفاف به دست آورید.
به مقدار دلخواه نمک، پودر نعنا، آبلیمو و شکر به آب گوجه سبز اضافه و ترکیب کنید. نوشیدنی را در لیوان سرو بریزید و با یخ و چند برگ نعناع تازه تزیین و نوش جان کنید.
رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد مورد نیاز برای آب گوجه سبز برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازگوجه سبز۱ کیلوگرمنمکبه مقدار دلخواهلیمو۱ عددشکر یا عسلبه مقدار دلخواهآب۱/۲ پیمانهنعنا خشک شدهبه مقدار دلخواه
مرحله اول: گوجه سبز را آماده کنید
گوجه سبزهای تازه و سالم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ترجیحاً از گوجه سبزهای رسیده و آبدار استفاده کنید تا طعم نهایی نوشیدنیتان بهتر باشد.
سپس آنها را با آب سرد به خوبی بشویید تا هرگونه گرد و غبار یا آلودگی از بین برود.
پس از شستوشو، با یک چاقوی تیز، هسته هر گوجه سبز را جدا کنید. این کار کمی زمانبر است؛ اما باعث میشود بافت نهایی نوشیدنی لطیفتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب توت فرنگی خانگی
مرحله دوم: گوجه سبز را پوره کنید
گوجه سبزهای هسته گیری شده را داخل میکسر، مخلوطکن یا دستگاه خردکن بریزید.
برای اینکه دستگاه راحتتر کار کند و پوره لطیفتری به دست آید، میتوانید کمی آب سرد هم به آن اضافه کنید.
سپس دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید تا میوهها کاملاً له شوند و به صورت مایهای یکدست و یکنواخت درآیند.
مرحله سوم: آب گوجه سبز را صاف کنید (اختیاری)
پوره حاصل را در صورت تمایل از صافی عبور دهید. این کار باعث میشود بافت نوشیدنی شما زلال و شفاف شود و پوست یا ذرات ریز میوه در آن نباشد.
البته اگر ترجیح میدهید نوشیدنیتان فیبردار و طبیعیتر باشد، میتوانید این مرحله را حذف کنید و آن را به همان صورت پورهای مصرف کنید.
مرحله چهارم: طعمدهندهها را اضافه کنید
کمی نمک به آب گوجه سبز اضافه کنید تا طعم ترش آن بهتر بیرون بیاید.
سپس مقداری نعنا خشک شده را درون نوشیدنی بریزید تا رایحهای خنک ایجاد شود. چند قطره آبلیمو تازه نیز طعم نوشیدنی را عمیقتر میکند.
در صورت تمایل، برای کمی شیرینی ملایم، میتوانید کمی شکر یا عسل هم به آن بیفزایید. همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی ریواس
مرحله پنجم: آب گوجه سبز را سرو کنید
قبل از سرو نوشیدنی، چند لیوان را برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شوند. این کار کمک میکند که نوشیدنی مدت بیشتری خنک بماند.
در هر لیوان مقداری یخ بریزید و از نوشیدنی گوجه سبز روی یخها بریزید.
برای تزیین، میتوانید چند برگ نعناع تازه یا حتی چند تکه گوجه سبز خرد شده را به عنوان گارنیش روی نوشیدنی قرار دهید.
طرز تهیه آب گوجه سبز بدون میکسر
برای آماده سازی آب گوجه سبز فوری و خوشطعم بدون نیاز به میکسر، خردکن یا مخلوط کن، کافی است ۱۵ تا ۲۰ عدد گوجه سبز رسیده را خوب بشویید و با چاقو یا ته لیوان له کنید. اگر وقت داشتید، هستهها را جدا کنید و گوشت میوه را داخل لیوان بریزید.
سپس یک لیوان آب سرد، کمی نمک، نعنا، عسل یا شکر و مقداری آبلیمو تازه به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید یا داخل بطری بریزید و حسابی تکان دهید.
در نهایت نوشیدنیتان را با چند تکه یخ و برگ نعناع تازه سرو کنید. این روش نیازی به میکسر ندارد و در کمتر از پنج دقیقه یک نوشیدنی خانگی، سالم و خنک خواهید داشت.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
نکات و فوتوفن های طرز تهیه آب گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم آب گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
گوجه سبز سفت و کمی رسیده انتخاب کنید تا هم طعم ترشی دلپذیری داشته باشد و هم پوره یکدستتری بدهد.از گوجه سبزهای لکدار یا لهشده استفاده نکنید؛ چون طعم نوشیدنی را خراب میکند.افزودن چند قطره عصاره وانیل طبیعی طعمی خاص و متفاوت به نوشیدنی میدهد.اگر گوجهها خیلی ترش بودند، حتماً از شیرینکننده استفاده کنید تا تعادل برقرار شود.یخ قالبی با برگهای نعنا داخل آن درست کنید تا جلوهی جذابتری به نوشیدنی بدهید.میتوانید نوشیدنی را با حلقه نازک لیمو تزیین کنید.افزودن چند تکه خیار حلقه شده طعم خنکتری در نوشیدنی ایجاد میکند.در صورت تمایل میتوانید نعناع تازه را با گوجهها پوره کنید تا نوشیدنی رنگ و عطر طبیعیتری داشته باشد.از صافی ریز استفاده کنید تا نوشیدنی نهایی لطیف، صاف و بدون ذرات باشد.هستهگیری دقیق انجام دهید؛ چون باقیماندن حتی چند هسته میتواند مزهای تلخ و ناخوشایند ایجاد کند.از آب کاملاً سرد استفاده کنید تا از ابتدا نوشیدنی خنک و باطراوتی داشته باشید.به جای نعنا خشک، نعناع تازه یا یخزده هم میتوانید استفاده کنید که عطر قویتری دارد.برای گزینه سالمتر، از عسل طبیعی استفاده کنید که خاصیت ضدالتهابی هم دارد.برای طعمی متفاوت میتوانید مقدار کمی گلاب به نوشیدنی اضافه کنید.برای داشتن نوشیدنی تابستانی، میتوانید مقداری سودا یا آب گازدار به آن اضافه کنید.مقدار نعنا را با احتیاط اضافه کنید؛ چون اگر زیاد باشد، طعم تلخی به نوشیدنی میدهد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این نوشیدنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه آب گوجه سبز از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه