• 2024-12-03
  • 6 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • آشپزی

طرز تهیه آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها + نکات و فوت‌وفن‌ ها

آب هویج، این نوشیدنی پرطرفدار نه تنها بسیار خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است…
طرز تهیه آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها + نکات و فوت‌وفن‌ ها

آب هویج، این نوشیدنی پرطرفدار نه تنها بسیار خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که برای سلامتی بدن ضروری هستند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها را شرح داده و تمام نکات و فوت‌وفن‌های لازم برای خوشمزه‌تر شدن آن را ارائه می‌دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا هویج‌ها را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب سرد قرار دهید. سپس، هویج‌ها را شسته و پوستشان را جداکنید. در ادامه، هویج‌ها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرده و با دستگاه آبمیوه‌گیری، آب آن‌ها را بگیرید. برای مشاهده مراحل کامل طرز تهیه آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها

هویج ۵۰۰ گرمآب به مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقهمناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: شستن و قرار دادن هویج در آب

برای درست کردن آب هویج تازه و خوشمزه، در ابتدا هویج‌ها را زیر آب سرد گرفته و با استفاده از یک برس شستشوی میوه و سبزیجات، سطح آن‌ها را به خوبی تمیز کنید. پس از آن، هویج‌ها را در یک ظرف پر از آب سرد قرار داده و اجازه دهید حداقل به مدت ۳۰ دقیقه خیس بخورند.

این کار باعث می‌شود تا آلودگی‌های روی پوست هویج به طور کامل از بین رفته و در هنگام پوست کندن، به قسمت‌های داخلی آن منتقل نشود. در نتیجه، آب هویجی که تهیه می‌کنید، بهداشتی‌تر، سالم‌تر و باکیفیت‌تر خواهد بود. همچنین، قرار دادن هویج‌ها در آب قبل از آبگیری، فرآیند آبگیری را آسان‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: نکات مهمی که در انتخاب هویج باید بدانید

مرحله دوم: گرفتن پوست هویج‌ها

پس از شستشو و خیساندن هویج‌ها، پوست آن‌ها را با یک پوست‌کن یا چاقوی تیز به طور کامل بگیرید یا بتراشید. همچنین، قسمت‌های ابتدایی و انتهایی هویج‌ها را نیز جدا کنید.

مرحله سوم: خرد کردن هویج‌ها

قبل از اینکه آبمیوه‌گیری را روشن کنید، هویج‌ها را به تکه‌های کوچکتر تقسیم نمایید. سپس، چند تکه هویج را داخل آبمیوه‌گیری قرار داده و دستگاه را روشن کنید. پس از اتمام کار، برای چند ثانیه کلید چرخش معکوس را فعال کنید. این کار باعث می‌شود تا آخرین قطرات آب موجود در تفاله‌ها نیز استخراج شود.

مرحله چهارم: سرو کردن آب هویج

آب هویج تازه، خوشرنگ و خانگی شما آماده است. آن را در لیوان دلخواه خود بریزید و میل کنید. نوش جانتان!

آب هویج با چی خوشمزه می‌شود؟

اگرچه آب هویج به تنهایی یک نوشیدنی خوش‌طعم است، اما با کمی خلاقیت می‌توان آن را به یک نوشیدنی بسیار خوشمزه‌تر تبدیل کرد. برای مثال، ترکیب آب هویج با بستنی، خصوصا بستنی‌ وانیلی، یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و مقوی به شمار می‌رود که هم بزرگسالان و هم کودکان از آن استقبال می‌کنند.

علاوه بر بستنی می‌توانید با افزودن گلاب، آب لیموترش، آب کرفس، آب پرتقال، آب سیب، شیر، زنجبیل، آب آناناس، پوره موز، شیر نارگیل یا شیر بادام به آب هویج، یک نوشیدنی با طعمی متفاوت و دلنشین داشته باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج گلاسه

مدت زمان نگهداری آب هویج در یخچال

آب هویج تازه را حداکثر تا دو روز در یخچال و در ظرف دربسته می‌توان نگهداری کرد. پس از گذشت این مدت، رنگ آب هویج تغییر کرده و احتمال رشد کپک روی آن وجود دارد. برای نگهداری طولانی‌تر توصیه می‌شود آب هویج را در بطری‌های درب‌دار ریخته و در فریزر قرار دهید.

البته توجه داشته باشید که انجماد ممکن است اندکی طعم طبیعی آب هویج را تغییر دهد. بنابراین، برای حفظ طعم و کیفیت آب هویج بهتر است آن را به محض آماده شدن مصرف کنید.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها

برای درست کردن یک آب هویج خوشمزه و خوش‌رنگ، به نکات زیر توجه کنید:

برای درست کردن آب هویجی سالم و خوشمزه، انتخاب نوع هویج از اهمیت بالایی برخوردار است. بهترین گزینه، هویج ارگانیک است. این نوع هویج، عاری از هرگونه آفت‌کش و مواد شیمیایی بوده و اطمینان خاطر می‌دهد که شما یک نوشیدنی طبیعی و سالم مصرف می‌کنید. علاوه بر ارگانیک بودن، شیرین بودن هویج نیز مهم است. هویج‌های شیرین معمولا ترد، محکم و به شکل کشیده و باریک هستند و اندازه آن‌ها متوسط و کوچک است.اگر هویج شما ارگانیک نیست، بهتر است قبل از آبگیری، پوست آن را به طور کامل بگیرید. چرا که حتی با شستن کامل هویج، امکان باقی ماندن مقداری آفت‌کش روی پوست آن وجود دارد.حتما قبل از قرار دادن هویج‌ها در آبمیوه‌گیری، آن‌ها را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. خرد کردن هویج نه تنها باعث می‌شود دستگاه به راحتی بتواند آب آن‌ها را بگیرد بلکه از وارد آمدن فشار بیش از حد به دستگاه جلوگیری کرده و مانع از کاهش طول عمر آن می‌شود.

 

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه آب هویج به روش آبمیوه فروشی‌ها را آموزش دادیم. گرچه روش‌های مختلفی برای تهیه آب هویج وجود دارد، اما ما تلاش کردیم تا بهترین و اصولی‌ترین روش را برای شما شرح دهیم. با این آموزش، دیگر نیازی به خرید آب هویج از بیرون نخواهید داشت و می‌توانید با صرف کمترین زمان، آب هویجی خوشمزه در خانه درست کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

منبع خبر