سرخ کردن ماهی به روش جنوبی+ ادویه و سس مخصوص

مناسب برای 400 گرم فیله ماهی زمان آماده‌سازی 8 ساعت زمان پخت 30 دقیقه اگر از دوستداران گوشت ماهی باشید…

مناسب برای

400 گرم فیله ماهی

زمان آماده‌سازی

8 ساعت

زمان پخت

30 دقیقه

اگر از دوستداران گوشت ماهی باشید باید بدانید که روش آماده‌سازی ماهی در جنوب، متفاوت، خوشمزه و بسیار پرطرفدار است. در این روش بوی زهم ماهی کاملا گرفته می‌شود. با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با روش سرخ کردن ماهی به روش جنوبی آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای سرخ کردن ماهی به روش جنوبی ابتدا باید به ماهی نمک بزنید و آن را کنار بگذارید تا آب بیندازد. سپس آب و نمک اضافی را بشویید و ماهی را در ترکیب ادویه و آرد بغلتانید و سرخ کنید.

سیر، پیاز و سبزیجات را در یک ماهیتابه دیگر تفت دهید و در آخر گوجه را به صورت پوره شده یا خرد شده با مواد ترکیب کنید. وقتی سس غلیظ شد آن را در کنار ماهی سرخ شده سرو کنید.

در ادامه با روش سرخ کردن ماهی به روش جنوبی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای سرخ کردن ماهی به روش جنوبی

مواد لازممقدار مورد نیازآرد2 قاشق غذاخوریزردچوبه1 قاشق چای‌خوریپودر سیر1 قاشق چای‌خوریپودر زنجبیل1 قاشق چای‌خوریریشه جوز هندی1 قاشق چای‌خوریفلفل قرمز½ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه½ قاشق چای‌خوریدارچین1 قاشق چای‌خورینمک2 قاشق چای‌خوریپیاز1 عددسیر3 حبهگشنیز و شنبلیله خرد شده2 قاشق غذاخوریگوجه5 عدد

مرحله اول: بوی زهم ماهی را بگیرید

در گام اول به ماهی یک قاشق چایخوری نمک بزنید و آن را کنار بگذارید و بگذارید شب تا صبح در یخچال بماند و آب بیندازند.

بعد از حدود 8 ساعت ماهی‌ها را بشویید تا هم آب اضافه و هم نمک روی سطح گوشت ماهی شسته شود.

مرحله دوم: آرد و ادویه‌ها را ترکیب کنید

در یک ظرف آرد و ادویه‌ها را با هم خوب ترکیب کنید.

ماهی را قبل از سرخ کردن در این ظرف بغلتانید تا خوب دو طرف آن به ترکیب آرد آغشته شود.

مرحله سوم: ماهی را سرخ کنید

هر طرف ماهی را حدود 5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا برشته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی سوخاری به روش رستورانی

مرحله چهارم: سس مخصوص را آماده کنید

برای آماده کردن سس مخصوص ماهی جنوبی، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و تفت دهید.

سپس سیر ساطوری شده و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید.

وقتی عطر سیر آزاد شد و پیازها کاراملی شدند، گوجه‌های خرد شده یا پوره شده را به سس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند و غلیظ شود.

وقتی به غلظت کافی رسید نمک و فلفل را اندازه کرده و حرارت را خاموش کنید.

مرحله پنجم: ماهی را سرو کنید

ماهی سرخ شده را به همراه برنج و در کنار سس مخصوص سرو کنید. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن‌ های سرخ کردن ماهی به روش جنوبی

بیشتر بخوانید: فوت‌وفن مزه‌دار کردن ماهی به سبک سرآشپزها

نکات و فوت‌وفن‌ های سرخ کردن ماهی به روش جنوبی

برای این که ماهی را به روش جنوبی سرخ کنید لازم است نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:

بهتر است گوجه‌های مورد استفاده در سس را پوست بگیرید.قبل از سرخ کردن ماهی از داغ شدن روغن اطمینان پیدا کنید تا ماهی کاملا برشته شود.بهتر است ماهی را از سمت گوشت آن در روغن بگذارید تا در ابتدای پخت جمع نشود.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با روش سرخ کردن ماهی به روش جنوبی آشنا شدیم. این روش انتخابی مناسب برای کسانی است که ماهی برشته را به دلیل بوی زهم آن دوست ندارند.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر