سالاد والدورف با زغالاخته؛ طعمی کلاسیک با رنگوبوی پاییزی
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
40 دقیقه
سالاد والدورف یک سالاد پر از میوه و خوشمزه است که طعمی ترش و شیرین دارد. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد والدورف با زغال اخته آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن سالاد والدورف، سیب را پوست بکنید و خرد کنید سپس آن را با دیگر میوهها و مغزهای خرد شده ترکیب کنید. سس سالاد را از ترکیب خامه ترش با مایونز، نمک و فلفل آماده کنید و در صورت نیاز کمی هم به آن آب لیمو بزنید.
سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. سپس سالاد را نیم ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید. در ادامه با طرز تهیه سالاد والدورف به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای سالاد والدورف با زغال اخته برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیاززغال اخته خرد شده و بدون هسته 1 پیمانهسیب 2 عددساقه کرفس خرد شده 2 عددگردو خرد شده ½ پیمانهانگور بدون هسته نصف شده 1 پیمانهکشمش (اختیاری) ¼ پیمانهمایونز ½ پیمانهخامه ترش 2 قاشق غذاخوریآب لیمو ترش 1 قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه به میزان لازمشکر1 قاشق غذاخوری
مرحله اول: سیبها را آماده کنید
سیبها را پوست بگیرید و هستههای آنها را جدا کنید. سپس سیب را به صورت مکعبهای کوچک خرد کرده و بلافاصله روی آن آب لیموی تازه بریزید تا از تغییر رنگ سیبها جلوگیری شود.
مرحله دوم: سس را آماده کنید
در یک کاسه، مایونز را با خامه ترش، نمک و فلفل سیاه خوب ترکیب کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی هم آب لیموی تازه به سس اضافه کنید. وقتی بافت سس یکدست شد، آن را کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد مدیترانهای با کینوا
مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید
در یک کاسه بزرگ همه مواد تشکیل دهنده سالاد را به خوبی ترکیب کنید. مراقب باشید تا در هنگام هم زدن این مواد را له نکنید. سپس سس را هم روی سالاد بریزید و محتویات سالاد را کاملا به آن آغشته کنید.
مرحله چهارم: سالاد را در یخچال بگذارید
سالاد را برای مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شده و طعمهای آن به خوبی با هم ترکیب شوند، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید. برای تزئین روی سالاد میتوانید از گردو، زغال اخته و انگور استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انبه تایلندی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سالاد والدروف یا زغال اخته
در هنگام آماده کردن سالاد والدروف نکات زیر را هم در نظر بگیرید:
بهتر است یکی از سیبهای مورد استفاده شما در این سالاد، سیب سبز و دیگری سیب قرمز باشد تا طعمی ترش و شیرین ایجاد کند.میتوانید در این سالاد به جای گردو از بادام هم استفاده کنید.میتوانید محتویات سالاد را روی چند برگ کاهو تازه و درسته سرو کنید.این سالاد را بیشتر از 24 ساعت در یخچال نگهداری نکنید.در صورت تمایل میتوانید به سالاد والدورف تکههای مرغ یا ژامبون خرد شده اضافه کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه سالاد والدورف با زغال اخته آشنا شدیم. این سالاد یک سالاد آمریکایی است که برای بار اول در هتلی به همین نام در نیویورک آماده شد. نظرات خود را درباره این سالاد و طرز تهیه آن در بخش کامنتها با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در میان بگذارید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه