زایمان طبیعی کم‌ترین عوارض را برای فرزند و مادر دارد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، آرش بردبار، رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی تهران در گفت و…

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، آرش بردبار، رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی تهران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: « بیمارستان شهید اکبرآبادی دارای بخش ناباروری و نازایی است،‌ در حوزه درمان ناباروری پیشرو است و سال‌ها خدمات خوبی به زوجین برای فرزنددار شدن داده است.»

به گفته آرش بردبار بیمارستان شهید اکبرآبادی در حوزه زنان و ناباروری فعالیت می‌کند و تمام زایمان‌های پرخطر منطقه به این مرکز درمانی فرستاده می‌شوند.

آرش بردبار توضیح داد که بهترین روش برای به دنیا آوردن فرزند، زایمان بی درد و طبیعی است. زایمان طبیعی کم‌ترین عوارض را برای فرزند و مادر همراه خواهد داشت و در بارداری‌های متعدد می‌توان از این روش صاحب فرزند شد.

رئیس بیمارستان شهید اکبرآبادی ادامه داد:« تمام موارد پرخطر به این بیمارستان اعزام می شوند تا با انجام کارهای درمانی مناسب به زندگی طبیعیشان برگردند.»

آرش بردبار تاکید کرد: بیمارستان شهید اکبرآبادی دارای ۶۰ تخت آی‌سی‌یو مناسب نوزادان است و یکی از مراکز درمانی مجهز و پیشرفته در حوزه درمان ناباروری و نوزادان محسوب می شود.

منبع خبر