رونمایی از یک پلتفرم جدید با دو سریال و یک تاکشو | آثار لطیفی، هانیه توسلی و ژوله را رایگان ببینید

قرار است به‌زودی از یک پلتفرم جدید به نام استارنت رونمایی شود. محمدحسین لطیفی سریالی طولانی با نام «جزرومد» برای…
رونمایی از یک پلتفرم جدید با دو سریال و یک تاکشو | آثار لطیفی، هانیه توسلی و ژوله را رایگان ببینید

قرار است به‌زودی از یک پلتفرم جدید به نام استارنت رونمایی شود. محمدحسین لطیفی سریالی طولانی با نام «جزرومد» برای این پلتفرم ساخته که شنیده می‌شود قرار است پخش هر شبی یا دو شب در هفته داشته باشد. علاوه بر آن سریال «کلنکله» هم به کارگردانی رامتین لبافی‌پور با بازی هانیه توسلی، صابر ابر، ستاره پسیانی و مهدی پاکدل به صورت هفتگی در  این پلتفرم منتشر خواهد شد. امیرمهدی ژوله و مهراب قاسم‌خانی هم درحال تولید یک رئالیتی‌شو با نام «ژوله شو» برای این پلتفرم هستند. آثاری که قرار است رایگان و بدون پرداخت حق اشتراک در اختیار مخاطبان قرار بگیرد.

به گزارش فیلم‌نیوز، پلتفرم استارنت به صورت رایگان فعالیتش را آغاز می‌کند و در نقطه شروع دو سریال و یک تاکشو برای نمایش آماده دارد.

محمدحسین لطیفی که ید طولایی در ساخت سریال‌های تلویزیونی و خانگی دارد، حالا به تهیه کنندگی مهران مهام سریالی طولانی مدت به نام «جزر و مد» برای پلتفرم استارنت کارگردانی کرده است. آرش مجیدی، سعید چنگیزیان، فقیهه سلطانی و علی‌رضا استادی بازیگران این سریال هستند. برخی از رسانه‌ها از «جزر و مد» به عنوان اولین سریال شبانه پلتفرم‌ها صحبت به میان آورده‌اند و برخی دیگر نوشته‌اند که قرار است به صورت دو شب در هفته منتشر شود. هریک از این دو حالت پخش را که داشته باشد، اتفاق جدیدی برای پلتفرم‌ها به حساب می‌آید.

پلتفرم «استارنت» قرار است به شکل رایگان با دوسزیال و یک رئالیتی‌شو کار خودش را آغاز کند.امیر مهدی :ژوله» که این روزها گیم‌شو «صداتو» را در حال انتشار دارد قرار است برای استارنت یک رئابتی‌شو به نام «کافه ژوله» اجرا و کارگردانی کند.

در کنار «جزر و مد»، سریال جدیدی «کنکل» هم به کارگردانی رامتین لبافی‌پور برای این پلتفرم ساخته شده. هانیه توسلى، صابر ابر، ستاره پسیانى و مهدى پاکدل بازیگران نقش اصلی این سریال هستند. درباره میزان مخاطبان سریال لطیفی نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم اما به نظر می‌رسد «کنکله» جزو آثار پرمخاطب شبکه نمایش خانگی باشد.

روز گذشته بعد از اینکه امیرمهدی ژوله اعلام کرد که تصمیمی برای همکاری با مهران مدیری ندارد، اعلام شد او مشغول تولید یک تاکشو است. حالا مشخص شده این تاکشو «ژوله شو» نام دارد و ژوله به همراه مهراب قاسم‌خانی درحال تولید آن برای استارنت است.

باید صبر کرد و دید این پلتفرم تا چه حد می‌تواند بین مخاطبان جا باز کند و آیا رایگان بودن و حضور بازیگران مطرح در سریال‌های آن می‌تواند مخاطبان زیادی را جذب کند.

منبع خبر

بیا تو صدا