راز تیره و سیاه شدن قرمه سبزی رستورانی/ فوت و فن خورشت قرمه سبزی خوشمزه! + فیلم

یکی از تفاوت‌های اصلی قرمه‌سبزی خانگی با نوع رستورانی، رنگ تیره و جذاب آن است که اشتها را چند برابر…
راز تیره و سیاه شدن قرمه سبزی رستورانی/ فوت و فن خورشت قرمه سبزی خوشمزه! + فیلم

یکی از تفاوت‌های اصلی قرمه‌سبزی خانگی با نوع رستورانی، رنگ تیره و جذاب آن است که اشتها را چند برابر می‌کند. اما این تیرگی فقط به مدت زمان پخت مربوط نمی‌شود. این معجون، راز خوش عطر و طعم شدن و جا افتادن قرمه سبزی است. ویدیو را تا انتها ببینید!

منبع خبر

بیا تو صدا