- 2025-05-25
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
راز تیره و سیاه شدن قرمه سبزی رستورانی/ فوت و فن خورشت قرمه سبزی خوشمزه! + فیلم
یکی از تفاوتهای اصلی قرمهسبزی خانگی با نوع رستورانی، رنگ تیره و جذاب آن است که اشتها را چند برابر…

یکی از تفاوتهای اصلی قرمهسبزی خانگی با نوع رستورانی، رنگ تیره و جذاب آن است که اشتها را چند برابر میکند. اما این تیرگی فقط به مدت زمان پخت مربوط نمیشود. این معجون، راز خوش عطر و طعم شدن و جا افتادن قرمه سبزی است. ویدیو را تا انتها ببینید!
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه