• 2024-12-23
  • 7 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

دغدغه مندی‌های عجیب شهرداری درباره حجاب

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ملی،  وظیفه نهادهای مختلف در زمینه ترویج حجاب اسلامی‌ مشخص است اما…
دغدغه مندی‌های عجیب شهرداری درباره حجاب

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ملی،  وظیفه نهادهای مختلف در زمینه ترویج حجاب اسلامی‌ مشخص است اما برخی افراد از جایگاه‌هایی برای تذکر بی‌حجابی استفاده می‌کنند که قابل تامل است، مانند شورای شهر تهران! یک عضو این شورا در دویست و هشتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی‌شهر تهران گفت: یکی از مواردی که باید به آن عمل کنیم، حجاب فاطمی‌ است؛ پس از لایحه بازی‌های متعدد در سال‌های قبل، این لایحه توسط مجلس ابلاغ اما جلوی آن گرفته شد.

آقامیری افزود: کاری به روش اجرا ندارم و انتقاداتی نسبت به اجرا هم دارم اما بحث این است که در جامعه خلاف شرعی همچون بی‌حجابی و ولنگاری در خیابان‌ها وجود دارد و مسئولان از آن چشم‌پوشی می‌کنند؛ این چشم‌پوشی از قوه قضائیه هم دیده می‌شود و این چشم‌پوشی را کجا ببریم، نمی‌دانیم. آقامیری با بیان اینکه می‌خواهم بدانم توقف قانون عفاف و حجاب با چه انگیزه‌ای انجام شده است، بیان داشت: به هر حال تصمیم گرفته شده این قانون ابلاغ نشود چراکه باعث متزلزل شدن پایه‌های حکومت اسلامی‌ می‌شود یعنی ما فکر می‌کنیم اگر از این گناه چشم‌پوشی کنیم و خود را به غفلت بزنیم قوام حکومت اسلامی‌ بیشتر می‌شود. وی افزود: حضرت علی(ع) به دلیل یک دروغ به‌عنوان گناه، حکومت را نپذیرفت و ما چگونه فکر می‌کنیم با چشم‌پوشی از گناه، حکومت اسلامی ‌تقویت می‌شود؟ این یک اشتباه بزرگ است و هرچه چشم‌پوشی کنیم دست رحمت و برکت خداوند از روی این جامعه و حکومت برداشته می‌شود بر همین اساس فرهنگ برکت ندارد، سیاست درست انجام نمی‌شود و به دنبال آن اقتصاد جامعه هم بدتر خواهد شد. آقامیری با بیان اینکه مگر ما روی معتادان متجاهر و قاچاقچی چشم‌پوشی می‌کنیم و می‌گوییم که سبک زندگی آنهاست، گفت: ما اگر در خودروی خود کمربند نبندیم جریمه می‌شویم اما وقتی به حدود الهی می‌رسیم چشم‌پوشی می‌شود و ضرر آن به جامعه می‌رسد. امیدواریم خداوند به مسئولان ما تقوا و بصیرت بیشتری عطا کند.

*قوه قضائیه کوتاهی نکرد

در حالی عضو شورای شهر به‌دلیل آنچه بی‌توجهی به بی‌حجابی می‌خواند از قوه قضائیه انتقاد کرد که رئیس این قوه یعنی حجت‌الاسلام اژه‌ای در 12 آذر با اشاره به مساله عفاف و حجاب گفته بود: «عفاف و حجاب امروز بدون تردید به وضعی که اکنون در برخی خیابان‌ها دیده می‌شود به هیچ وجه و با هیچ منطقی درست نیست و باید برای آن فکری داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود و اگر کم و کاستی دارد و نیاز به اصلاح وجود دارد باید نمایندگان مجلس آن را اصلاح کنند و وحی منزل نیست همچنین چنانچه نیاز به تفسیر وجود دارد و ابهامی‌ دارد هم مجلس باید این اقدام را انجام دهد.»

*گاف‌های شهرداری برای حجاب 

تاکید بر رعایت حجاب در جامعه وظیفه همگانی است اما نباید به ابزار سیاسی برای تضعیف رقیب تبدیل شود. از سوی دیگر ارگانی که خود را در تذکر به نهادهای دیگر محق می‌داند باید نگاهی هم به عملکرد خودش داشته باشد. به عنوان مثال برخی بیلبوردهای شهرداری درباره حجاب حاشیه‌ساز است و تاثیر مدنظر را ندارد مانند بیلبوردی که بیش از تبلیغ حجاب، نوعی تبلیغ برای شهردار تهران بود چرا که تنها بر روی آن نوشته شده بود: «شهردار تهران: رعایت حجاب در جایی‌که خدمات عمومی‌ جامعه ارائه می‌شود، ضروری است.» تیرماه سال گذشته هم اکران بیلبوردهای شهرداری تهران درباره حجاب با استفاده از تصاویر بزرگ شهید بهشتی خبرساز شد. بر روی این بیلبورد با عکس شهید بهشتی نوشته شده بود: «حجاب مانع کارکردن زنان نیست.» فرزند شهید بهشتی در واکنش به این اقدام شهردار اظهارداشت: «گویی شهید بهشتی ابزاری است برای استفاده خودمان بدون توجه به منظومه فکری ایشان. در خیابان‌ها این نوشته‌ها در بیلبوردها با مضامین حجاب را دیده‌ام. برخی از نوشته‌ها به شهید بهشتی بدون استناد منتسب شده است، اما برخی هم جمله ایشان بوده و درست است.» در اردیبهشت امسال هم یک بنر درباره حجاب در سطح شهر خبرساز شد که بر روی این بنر نوشته شده بود: «زر و سیم و نقره/ گلاب و مشک و انبر/ کاج و گل و صنوبر/ حجابم از تو بهتر.» در همین راستا، المیرا شریفی‌مقدم، مجری و گوینده خبر، در واکنش به این بنر در استوری اینستاگرام نوشت: «20 سازمان کار فرهنگی انجام می‌دهند اما بلد نبودند عنبر درست است، نه انبر.»

منبع خبر