تولید همبرگر از گوشت گربه در رستوران‌های لاکچری! + فیلم

طی بررسی‌های آزمایشگاهی از بسیاری از همبرگرهای تولیدی در ایران، چه به صورت بسته‌بندی و چه به نحو دست‌ساز حاکی…
تولید همبرگر از گوشت گربه در رستوران‌های لاکچری! + فیلم

طی بررسی‌های آزمایشگاهی از بسیاری از همبرگرهای تولیدی در ایران، چه به صورت بسته‌بندی و چه به نحو دست‌ساز حاکی از آن است که علاوه‌بر گوشت گوساله و گوسفند، انواع دیگر گوشت حیوانات در تولید این محصولات به کار برده می‌شود، در ویدئو زیر به بررسی ترکیبات گوشت همبرگرهای ایرانی پرداخته شده است.

منبع خبر