- 2025-02-15
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
تولید همبرگر از گوشت گربه در رستورانهای لاکچری! + فیلم
طی بررسیهای آزمایشگاهی از بسیاری از همبرگرهای تولیدی در ایران، چه به صورت بستهبندی و چه به نحو دستساز حاکی…
![تولید همبرگر از گوشت گربه در رستورانهای لاکچری! + فیلم](https://itimes.ir/wp-content/uploads/2025/02/8146690_925.jpg)
طی بررسیهای آزمایشگاهی از بسیاری از همبرگرهای تولیدی در ایران، چه به صورت بستهبندی و چه به نحو دستساز حاکی از آن است که علاوهبر گوشت گوساله و گوسفند، انواع دیگر گوشت حیوانات در تولید این محصولات به کار برده میشود، در ویدئو زیر به بررسی ترکیبات گوشت همبرگرهای ایرانی پرداخته شده است.
ارسال دیدگاه