- 2025-02-15
- 10 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، نکات آشپزی
ترفندهای زود پختن سیرابی+ فوتوفن ها

سیرابی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در فرهنگ ایرانی است. البته روش درست کردن این غذا تاثیر بسیار زیادی در کیفیت آن دارد. بسیاری از افراد با توجه به زمان پخت طولانی سیرابی، از آماده کردن آن در منزل منصرف میشوند؛ اما با بعضی ترفندها میتوان این زمان را کوتاهتر کرد. در این مطلب از مجله اکالا با ترفندهای زود پختن سیرابی آشنا میشویم.
این ترفندها شامل خیساندن سیرابی، افزودن پیاز، تکه کردن قطعات سیرابی، جوشاندن و خواباندن در آب لیمو و آب نارنج، انتخاب گوشت تازه، استفاده از سرکه و آبلیمو برای پخت و همینطور پخت سیرابی در زودپز میشوند. در ادامه با هر یک از این ترفندها بیشتر آشنا خواهیم شد.
ترفندهای زود پختن سیرابی
در هنگام پخت سیرابی میتوانید بعضی ترفندها و روشها را به کار بگیرید تا با استفاده از آنها سیرابی زودتر بپزد. در ادامه با این ترفندها آشنا خواهیم شد.
۱- خیساندن سیرابی
اولین ترفند برای پخت زودتر سیرابی خیس کردن آن در آب ولرم و نمک است. این کار باعث میشود تا بافت سیرابی نرمتر شده و در نتیجه مدت زمان پخت این غذا کوتاهتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش سیرابی خانگی
۲- افزودن پیاز و ادویه در ابتدای پخت
در همان ابتدای پخت، پیاز و ادویه جات را تفت داده و به سیرابی اضافه کنید.
این کار باعث میشود سیرابی زودتر بپزد و نرم شود. البته بهتر است نمک را در پایان کار اضافه کنید زیرا افزودن آن در مراحل اولیه پخت میتواند باعث سفت شدن گوشت سیرابی شود.
۳- تکه کردن سیرابی
هر قدر قطعات سیرابی را به تکههای کوچکتری برش بزنید، سیرابی شما زودتر میپزد. البته لازم است از خرد کردن زیاد قطعات سیرابی هم اجتناب کنید.
۴- جوشاندن
با استفاده از این ترفند میتوانید بوی زهم سیرابی را هم بگیرید.
سیرابی را در آب جوش بریزید و اجازه دهید تا ۳ دقیقه بجوشید. سپس آن را آبکش کنید و روی سیرابیها کمی آب سرد بگیرد.
سیرابیها را در آب لیمو یا آب نارنج بخوابانید و در نور آفتاب قرار دهید. این کار هم بوی بهتری به سیرابی میدهد و هم باعث میشود زودتر بپزد.
۵- انتخاب گوشت
مدت زمان لازم برای پخت گوشت تازه کمتر از گوشت مانده است. علاوه بر این لازم است توجه کنید که گوشت دام جوان بسیار نرمتر است و زودتر میپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ادویه کیوی مخصوص نرم کردن گوشت
۶- استفاده از سرکه و آب لیمو
از همان مراحل ابتدای پخت سیرابی به آن سرکه و آبلیمو اضافه کنید. این کار باعث میشود که گوشت سیرابی زودتر نرم شود و بپزد.
۷- استفاده از زودپز
در نهایت استفاده از زودپز برای پخت سیرابی میتواند مدت زمان پخت این غذا را به صورت قابل توجهی کاهش دهد.
در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با ترفندهای زود پختن سیرابی آشنا شدیم. با استفاده از این ۷ ترفند میتوانید این غذا را در کمترین زمان ممکن آماده کنید و از مصرف آن لذت ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه