- 2025-04-27
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- سلامت
ترخیص ۷۲۹ مصدوم حادثه بندر شهید رجایی؛ ۲۱ نفر همچنان در ICU

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دکتر حسین کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) از ترخیص بخش عمدهای از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی خبر داد.
وی در این پیام نوشت: «این خبر امیدوارکننده است که ۷۲۹ نفر از مصدومان حادثه تلخ بندر شهید رجایی، پس از دریافت خدمات درمانی، مرخص شده و نزد خانوادههایشان بازگشتهاند.»
کرمانپور همچنین با اشاره به وضعیت سایر مصدومان افزود: «هماکنون ۳۵۷ نفر همچنان به دلایل مختلف در بیمارستانها بستری هستند که از این تعداد، ۲۱ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) قرار دارند و بهشدت نیازمند دعای مردم هستند. همچنین ۵ نفر از مصدومان دچار سوختگی شدید شدهاند.»
رئیس مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت در پایان از تلاش شبانهروزی کادر درمان در رسیدگی فوری و مؤثر به آسیبدیدگان این حادثه تقدیر کرد و برای همه مصدومان آرزوی سلامت و بهبودی کامل نمود.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه