تداوم بی‌کیفرمانی اسرائیل عامل افزایش ناامنی در منطقه است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تابناک، وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با همتای یونانی خود، تداوم بی‌کیفرمانی رژیم…
تداوم بی‌کیفرمانی اسرائیل عامل افزایش ناامنی در منطقه است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تابناک، وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با همتای یونانی خود، تداوم بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی در قبال جنایات شنیع در منطقه به‌ویژه نسل‌کشی در غزه را عامل تشدید ناامنی در منطقه غرب آسیا دانست.

سید عباس عراقچی و گراپتر یتیس امروز سه‌شنبه در تماس تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به نقض فاحش منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا در نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران، بر ضرورت محکوم‌کردن تجاوز نظامی رژیم اسرائیل و آمریکا علیه ایران توسط همه دولت‌ها تاکید و خاطرنشان کرد: بی‌تفاوتی نسبت به قانون‌شکنی آشکار اسرائیل و آمریکا و نقض آشکار رژیم منع اشاعه و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت از سوی آنها، تبعات جبران‌ناپذیری برای صلح و امنیت بین‌المللی به دنبال خواهد داشت.

عراقچی با یادآوری تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی که با هماهنگی و همدستی آمریکا در میانه مذاکرات ایران-آمریکا صورت گرفت، آن را ضربه‌ای مهلک به اصل دیپلماسی دانست و تداوم «بی‌کیفرمانی» رژیم صهیونیستی در قبال جنایات شنیع ارتکابی در منطقه به‌ویژه نسل‌کشی در غزه را عامل تشدید ناامنی در منطقه غرب آسیا دانست.

عراقچی همچنین تاکید کرد عملیات مقتدرانه نیروهای مسلح ایران در اجرای حق دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و در پاسخ به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران و اقدام خطرناک این کشور در حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح آمیز کشورمان صورت گرفت و ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز مجددی در آمادگی کامل به سر می‌برد.

وزیر خارجه یونان با ابراز همدردی به‌خاطر شهادت تعداد زیادی از شهروندان ایرانی و همچنین ابراز تأسف نسبت به شرایط اسفبار مردم فلسطین به‌ویژه در غزه، ابراز امیدواری کرد که آتش‌بس برقرار شده پایدار بماند و روند مذاکرات ادامه یابد.

وزرای امور خارجه ایران و یونان در خصوص تداوم تماس‌ها و رایزنی‌های مستمر با یکدیگر توافق کردند.

منبع خبر

بیا تو صدا