- 2025-02-10
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
تحریمها برطرف نشود مذاکره با آمریکا مفهومی ندارد
![تحریمها برطرف نشود مذاکره با آمریکا مفهومی ندارد](https://itimes.ir/wp-content/uploads/2025/02/8142962_315.jpg)
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری روز دوشنبه (٢٢ بهمن) در حاشیه راهپیمایی مردمی در تهران درباره اهمیت گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب و ۲۲ بهمن ماه افزود: انقلاب اسلامی متعلق به مردم است. این انقلاب را مردم به وجود آوردند و تداوم آن هم با حضور مردم است، ما هم امروز آمدیم که از خیل پرشور مردم از این قافله عشق به میهن، انقلاب و نظام عقب نمانیم.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به بیاعتمادی تاریخی ایران به آمریکایی ها، گفت: زمانی که در تاریخ ایرانیان اهل مذاکره و صلح و علم و مدنیت بودند، آمریکا هنوز متولد نشده بود و هنوز مانده تا به تمدن ایران برسد.
وی ادامهداد: ما اهل مذاکره هستیم، طرف مقابل را هم میشناسیم اما مادامی که آمریکایی ها صادقانه پاپیش نگذارد و مردم ایران را تکریم نکند، این تحریمهای ظالمانه را برطرف نکند و شرایط ایران را نپذیرد، مذاکره نکردن مناسبترین گزینه است.
راهپیمایی ۲۲ بهمن چهلوششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از ساعت ۹:۳۰ امروز آغاز شد و دکتر پزشکیان رئیسجمهور به عنوان سخنران اصلی، در جمع راهپیمایان سخنرانی کرد.
رئیسجمهور روز گذشته (یکشنبه، ۲۱ بهمن) با صدور پیامی عموم مردم انقلابی و غیور ایران اسلامی را به حضور پرشور و دشمنشکن در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن دعوت کرد.
ارسال دیدگاه