بستنی لیمویی پروفسور دامبلدور؛ دسر جادویی از دنیای هری پاتر

مناسب برای 6 نفر زمان آماده‌سازی 8 ساعت زمان پخت 10 دقیقه اگر از طرفداران فیلم‌های هری پاتر باشید احتمالا…

مناسب برای

6 نفر

زمان آماده‌سازی

8 ساعت

زمان پخت

10 دقیقه

اگر از طرفداران فیلم‌های هری پاتر باشید احتمالا تا به حال متوجه شده‌اید که دامبلدور علاقه زیادی به خوراکی‌ها و شیرینی‌جات مختلف دارد. تنقلاتی که طعم لیمو دارند از خوراکی‌های مورد علاقه دامبلدور هستند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه بستنی لیمویی پرفسور دامبلدور آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن بستنی لیمویی، پودر قند را با پودر ژلاتین و عسل ترکیب کرده و آب گرم را به آن اضافه کنید. این ترکیب را روی حرارت بگذارید تا بجوشید سپس بگذارید خنک شود.

خامه و شیر را به همراه ترکیب عسل و ژلاتین در بلندر بریزید. آب لیمو و زست لیمو را هم به آن اضافه کنید و سپس مواد را در دستگاه بستنی‌ساز بریزید.

رسپی این بستنی متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای بستنی لیمویی پرفسور دامبلدور برای 6 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازپودر قند۱۲۵ گرمپودر ژلاتین۳ گرمآب۲۲۵ میلی‌لیترعسل۲ قاشق غذاخوریشیر۲۰۰ میلی‌لیترخامه۲۰۰ میلی‌لیترآب لیمو۲۰۰ میلی‌لیترزست لیمو۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: عسل و شکر را ترکیب کنید

عسل، شکر و پودر ژلاتین را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.

آب را گرم کنید تا به دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد برسد، سپس آن را به کاسه حاوی عسل، شکر و پودر ژلاتین به آرامی اضافه کرده و هم زمان با هم‌زن دستی خوب هم بزنید تا مواد گلوله گلوله نشوند.

مرحله دوم: مواد را روی حرارت بگذارید

مواد را روی حرارت بگذارید تا به دمای جوش برسد.

بگذارید مواد ۱ دقیقه به جوشیدن ادامه دهد، سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی لیمویی خانگی

مرحله سوم: شیر را با خامه مخلوط کنید

شیر را در یک ظرف با خامه و به کمک یک همزن دستی خوب هم بزنید.

ترکیب شیر و خامه را در بلندر بریزید و ترکیب آب، ژلاتین و شکر را هم به بلندر اضافه کنید.

بلندر را روشن کنید و وقتی مواد کاملا یکدست شدند، آب لیمو و زست لیمو را هم به آن اضافه کنید.

برای دو دقیقه بستنی را در بلندر هم بزنید.

مرحله چهارم: مواد را در بستنی‌ساز بریزید

مواد را مطابق با دستورالعمل نوشته شده روی بستنی‌ساز در دستگاه بریزید تا کاملا منجمد شود.

اگر دستگاه بستنی‌ساز ندارید، بستنی را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت آن را از فریزر بیرون آورده و با همزن برقی خوب هم بزنید و مجدد در فریزر بگذارید.

این کار را تا ۵ ساعت ادامه دهید تا بافت بستنی شما نرم و لطیف باقی بماند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بستنی لیمویی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه بستنی لیمویی

در ادامه با نکات و فوت‌وفن‌هایی برای طرز تهیه بستنی لیمویی آشنا خواهیم شد:

در هنگام گرفتن زست لیمو به این موضوع توجه کنید که نباید بخش سفید زیر پوست لیمو را رنده کنید زیرا این کار باعث تلخ شدن طعم بستنی می‌شود.این بستنی عطر لیمو دارد و به همین دلیل نیازی ندارید که به آن وانیل بزنید.می‌توانید این بستنی را به صورت اسکوپی در پوست لیمو سرو کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه بستنی لیمویی پرفسور دامبلدور آشنا شدیم. شما دوست دارید طعم کدام یک از خوراکی‌های دنیای هری پاتر را امتحان کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر