• 2024-12-12
  • 4 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

بازنگری در برنامه ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک برای ارتقای سلامت جامعه

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، زهره احمدپور، کارشناس اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و…
بازنگری در برنامه ملی غنی‌سازی آرد گندم با آهن و اسید فولیک برای ارتقای سلامت جامعه

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، زهره احمدپور، کارشناس اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اعلام این خبر گفت که پس از گذشت بیش از ۱۵ سال از آغاز این برنامه، تحولات جدید در نیازهای تغذیه‌ای جمعیت و پیشرفت‌های علمی ضرورت بازنگری و تجدید نظر در آن را به‌وجود آورده است. احمدپور تصریح کرد که برنامه‌هایی همچون غنی‌سازی آرد باید به‌طور مداوم ارزیابی شوند تا از ادامه موفقیت‌آمیز آن در دستیابی به اهداف اولیه اطمینان حاصل شود.

وی افزود: این بازنگری نه تنها برای بهبود وضعیت سلامت عمومی ضروری است، بلکه به‌منظور هم‌راستایی با اهداف بلندمدت سند ملی امنیت غذایی و تقویت اثرگذاری آن در بهبود تغذیه جامعه انجام می‌شود. هدف این است که غنی‌سازی آرد با توجه به تحقیقات جدید و تغییرات وضعیت تغذیه‌ای، علاوه بر پاسخگویی به نیازهای کنونی، از بروز بیماری‌های ناشی از کمبود ریزمغذی‌ها نیز پیشگیری کند.

کارشناس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد که این برنامه به‌روزرسانی شده، با همکاری وزارت بهداشت و متخصصین حوزه تغذیه، به‌روزرسانی خواهد شد. همچنین، تجزیه و تحلیل دقیق وضعیت تغذیه‌ای جامعه و ارزیابی مستمر از اثرات آن برای تقویت سیاست‌های بهداشتی و تغذیه‌ای کشور و بهبود سلامت عمومی بسیار حائز اهمیت است.

وی در پایان تأکید کرد که این بازنگری گامی مهم در تأمین نیازهای تغذیه‌ای متغیر جامعه است که باعث تقویت نظام بهداشتی کشور و تحقق اهداف بلندمدت برای ارتقای سطح سلامت عمومی خواهد شد.

منبع خبر