ایکس در حال حذف آخرين نشانه‌های توییتر است

به اشتراک‌گذاری به نظر می‌رسد پلتفرم ایکس در حال آماده‌سازی برای کنار گذاشتن دامنه Twitter.com…


ایکس توییتر


به اشتراک‌گذاری

به نظر می‌رسد پلتفرم ایکس در حال آماده‌سازی برای کنار گذاشتن دامنه Twitter.com و حذف آخرین نشانه‌های توییتر است. حساب رسمی Safety@ ایکس روز جمعه 4 آبان هشدار داد که کاربرانی که از کلیدهای امنیتی فیزیکی یا Passkey برای احراز هویت دومرحله‌ای (2FA) استفاده می‌کنند، باید دوباره آن‌ها را ثبت کنند.

طبق اعلام ایکس، اگر این روش‌های ورود تا تاریخ 10 نوامبر (20 آبان) به‌روزرسانی نشوند، حساب‌های مرتبط قفل خواهند شد تا روند به‌روزرسانی انجام گیرد و حتی احتمال دارد حساب‌های رهاشده به فروش برسند.

کاربران فعال که کلیدهای امنیتی به حساب خود متصل کرده‌اند، مدتی است اعلان‌هایی درباره این تغییر دریافت کرده‌اند. تیم امنیتی ایکس در پستی روند این تغییر را توضیح داده است:

این تغییر ارتباطی با هیچ نگرانی امنیتی ندارد و فقط شامل Yubikey‌ها و Passkey‌ها می‌شود، نه سایر روش‌های احراز هویت دومرحله‌ای مانند اپلیکیشن‌های Authenticator. کلیدهای امنیتی ثبت‌شده به‌عنوان روش 2FA در حال حاضر به دامنه twitter[.]com متصل‌اند. ثبت دوباره کلید امنیتی، آن‌ها را به دامنه x[.]com مرتبط می‌کند و به ما اجازه می‌دهد دامنه توییتر را بازنشسته کنیم.

روش‌های احراز هویت مانند کلیدهای سخت‌افزاری و Passkey‌ها باید به‌روزرسانی شوند، زیرا همان دلیلی که آن‌ها را در برابر حملات فیشینگ مقاوم می‌کند، باعث می‌شود فقط با دامنه‌ای که ابتدا در آن تنظیم شده‌اند کار کنند.

برای نمونه، اگر کسی سعی کند با استفاده از کاراکترهای جعلی یونیکد یا آدرس‌های طولانی و مشابه، کاربر را فریب دهد تا وارد سایتی متفاوت شود، این کلیدها چنین دسترسی‌ای را شناسایی نمی‌کنند. بنابراین، کلیدی که برای Twitter.com تنظیم شده، دامنه جدید X.com را تشخیص نخواهد داد.

کلیدهای امنیتی و Passkey‌ها از معدود بخش‌هایی هستند که هنوز از دوران Twitter.com باقی مانده‌اند، با وجود اینکه ایکس رسماً بیش از یک سال پیش دامنه خود را تغییر داد و یک سال قبل‌تر از آن نیز نشان معروف پرنده آبی خود را کنار گذاشت. با این حال، هنوز نشانه‌هایی از دامنه قدیمی توییتر باقی مانده است، مانند صفحه‌ای که برای جاسازی پست‌های X در وب‌سایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.




منبع خبر