- 2025-01-01
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- منهای فوتبال
این بزرگان عمر خود را برای کاراته گذاشتند
به گزارش خبرورزشی، نشست هم اندیشی سبک های کاراته (بخش کنترلی)، برگزار شد. وحید استرون در این نشست حاضر بود تا هم گزارشی از این نشست تهیه کند و هم با مسئولان فدراسیون کاراته گفتگو کند. گفتگو با مزدا صوفی، سرپرست فدراسیون کاراته پیش تر منتشر شد. در بخش دوم گزارش این نشست، صحبت های ذبیح الله پورشیب، دبیرکل فدراسیون کاراته و همینطور اشرف امینی، نایب رییس (کاراته بانوان) را می بینید و می خوانید.
نکته جالب و تحسین برانگیز مراسم، تقدیر از استاد جمشید سلیمی، پیشکسوت کاراته و همینطور به پیشواز رفتن و بدرقه او از سوی پورشیب، دبیرکل فدراسیون کاراته بود:
ذبیح الله پورشیب، دبیر کل فدراسیون کاراته:
“نشست سبک های کنترلی با حضور روسای آنها امروز برگزار شد و به زودی نشست سبک های آزاد هم برگزار می شود. وقتی گفتگو باشد، ارتباط هم نزدیک تر می شود. می توانیم در مورد شرایط حاکم بر فدراسیون و کاراته و همینطور برنامه های آتی با هم صحبت داشته باشیم. سبک ها در توسعه و رشد کاراته تاثیر زیادی دارند. نظرات روسای سبک ها را می شنویم و خواسته های دو طرف، یعنی روسای سبک ها و فدراسیون از یکدیگر مطرح می شود.”
“پیشکسوتان و بزرگان کاراته سرمایه های کاراته هستند. پی ریزی کردند این رشته را. استاد سلیمی سالها برای کاراته زحمت کشیدند و وظیفه ما بوده از ایشان تقدیر کنیم. شاگردان و قهرمانان زیادی پرورش دادند، عمر خود را در این راه و برای کاراته گذاشتند. این بزرگان چه از لحاظ اخلاق و چه از لحاظ فن برای منِ جوان الگو بوده اند. از جوانان می خواهم احترام بزرگان و پیشکسوتان را داشته باشند.”
“قطعا همینطور خواهد بود. رقابت بوده بین سبک های کنترلی و آزاد اما همه ما کاراته کا هستیم. آقای صوفی هم گفتند چه یک روز باشم چه صد روز چه هر مدت زمانی، کاری که درست است را انجام می دهم. با کمک فدراسیون، پیشکسوتان، روسای سبک ها، باید سرعت این قطار در حال پیشرفت را بیشتر کنیم. همدلی و وفاق برای توسعه کاراته نیاز است.”
اشرف امینی، نایب رییس بانوان کاراته:
“سبک ها بازوان فنی فدراسیون هستند. توجه به آنها نیاز فدراسیون است. سالها سابقه خوبی در آسیا و جهان داشتیم اما متاسفانه در حال حاضر مقداری افت کردیم. باید آسیب شناسی شود و یکی از راه های آن برگزاری این نشست ها است. تشکر می کنم از آقای صوفی بابت برگزاری این نشست. جمع کردن این بزرگان و پیشکسوتان کنار هم شجاعت می خواهد. اینکه گوش بدهی، بررسی کنی و اجرا کنی. وقتی چنین جلسه ای برگزار می شود دیگر نمی شود سرسری از آن گذاشت، باید شنید و کاری که می شود را انجام داد.”
“اگر در رابطه با بانوان بخواهم بگویم، وضعیت بدی در کاراته نداریم اما با توجه به شرایطی که خصوصا در استان ها داریم، اینکه هرجا می رویم می گویند ۵۱% خانم ها هستند، حق بانوان از نظر فنی بیشتر از اینها است. امیدوارم بتوانم قدمی بردارم و اثرگذار باشیم. باید همه کمک کنند، مربیان، داوران، صاحب نظران، به میدان بیایند تا ما نتیجه خوبی بگیریم و جایگاه خود در جهان را پس بگیریم. باید این ضعف ها را برطرف کنیم.”
“صادقانه بگویم، نمی خواستم تحت هیچ شرایطی مجدد به فدراسیون بیایم. شناخت زیادی از آقای صوفی نداشتم اما بعد از شناخت ایشان و مشاهده انرژی ای که در کار می گذارند و همینطور اطلاعات خوبی که دارند، فکر می کنم بتوانیم نتیجه خوبی بگیریم. آرزوی موفقیت برای ایشان دارم چه من باشم و چه نباشم. فکر می کنم که بازگشتم اشتباه نبوده است. از وزیر ورزش هم تشکر می کنم. جزو معدود وزیرهایی هستند که در ریز رشته ها وارد می شوند. خدمت خانم محمدیان که بخش بانوان وزارت را مدیریت می کنند هم رسیدم و تاکید کردم نظارت داشته باشید و خود وزیر هم ورود کند. ایشان گفتند خیالت راحت، دکتر دنیامالی بسیار روی این قضیه حساس هستند.”
همچنین ببینید: کاراته متحد شد/ مزدا صوفی: کاراته چیزی جز احترام نیست؛ تیم ملی کاراته متعلق به یک قشر خاص نیست!
ارسال دیدگاه