اگر از پیتزاهای معمولی خسته شدید؛ پیتزای بادمجان کبابی درست کنید

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان پخت 35 دقیقه پیتزای بادمجان کبابی یک پیتزای کم کربوهیدرات و…

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

35 دقیقه

پیتزای بادمجان کبابی یک پیتزای کم کربوهیدرات و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان یک فینگر فود آماده و مصرف شود. لازم به ذکر است که این پیتزا برای مصرف در رژیم‌های کتوژنیک و کم کربوهیدرات بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پیتزای بادمجان کبابی آشنا می‌شویم، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن پیتزای بادمجان کبابی، تلخی حلقه‌های بادمجان را بگیرید و کمی روی بادمجان‌ها روغن زیتون بمالید. بادمجان‌ها را در فر بپزید.

قارچ، نمک، فلفل و کمی روغن زیتون را در یک ماهیتابه تفت دهید تا کاملا بپزند و رنگ آن‌ها تغییر کند. روی بادمجان‌ها کمی سس پیتزا بمالید و سپس پنیر رنده شده را اضافه کنید.

در نهایت قارچ را روی هر حلقه بادمجان بریزید و بگذارید پیتزای بادمجان شما ۵ دقیقه دیگر در فر بماند تا پنیر آب شود. در ادامه با طرز تهیه این پیتزا به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای پیتزای بادمجان کبابی برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبادمجان گرد (دلمه‌ای)1 عدد بزرگنمک و فلفلبه میزان کافیروغن زیتون4 قاشق غذاخوریپنیر موزارلای رنده شده1 و ¼ فنجانپنیر پارمسان رنده شده½ فنجانقارچ‌های کوچک خرد شده¾ فنجانسس پیتزا½ فنجانریحان تازهبرای تزئین

مرحله اول: بادمجان‌ها را برش بزنید

بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌هایی به ضخامت 1 سانت برش بزنید.

برش‌های بادمجان را روی یک سینی قرار دهید و روی آن نمک بپاشید.

بگذارید 20 دقیقه نمک روی بادمجان‌ها بماند. سپس رطوبت سطح برش‌ها را به کمک یک دستمال نخی تمیز کنید.

مرحله دوم: فر را گرم کنید

فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. روی حلقه‌های بادمجان را با روغن زیتون و به کمک یک براش چرب کنید.

روی بادمجان‌ها کمی نمک و فلفل هم بریزید. بادمجان‌ها را در سینی فر بچینید و بگذارید نیم ساعت در فر بپزند و نرم و طلایی رنگ شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

مرحله سوم: قارچ‌ها را بپزید

قارچ‌های خرد شده را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهند و بپزند. کمی هم به قارچ‌ها نمک و فلفل بزنید.

مرحله چهارم: سس پیتزا را روی بادمجان بزنید

بادمجان‌ها را از فر بیرون بیاورید و سس پیتزا را روی بادمجان‌ها بمالید.

اگر رژیم کتوژنیک را دنبال می‌کنید به جای سس پیتزا که پایه آن گوجه فرنگی است، از پوره فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.

سپس از ترکیب پنیر موزارلا و پارمسان روی هر حلقه بریزید. روی پنیر‌ها کمی از ترکیب قارچ اضافه کنید.

مرحله پنجم: بگذارید پیتزا بپزد

برش‌های بادمجان را به فر برگردانید و بگذارید 5 دقیقه بمانند و پنیر آب شود.

می‌توانید این پیتزاها را با ریحان تازه تزئین و بلافاصله سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پیتزای بادمجان کبابی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا با نان باگت

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پیتزای بادمجان کبابی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن این پیتزای خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پیتزای بادمجان کبابی یک پیتزای کم کربوهیدرات است. در صورت تمایل می‌توانید همه مواد این پیتزا را روی خمیر پیتزا آماده کنید.این پیتزا یک فینگر فود مجلسی و خوشمزه است که می‌توانید در مهمانی‌ها آماده کنید.می‌توانید به تاپینگ پیتزای بادمجان کبابی کمی هم ژامبون خرد شده، پیازچه خرد شده یا فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه کنید.مرحله نمک زدن بادمجان را به هیچ عنوان فراموش نکنید زیرا این کار باعث می‌شود که تلخی بادمجان گرفته شود.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پیتزای بادمجان کبابی آشنا شدیم. این پیتزا یک پیش‌غذا و فینگر فود مجلسی و خوشمزه است. شما ترجیح می‌دهید چه موادی را به تاپینگ این پیتزا اضافه کنید.

منبع: feelgoodfoodie.net

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر