افزایش حجم معاملات ایران با این کشور

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صداوسیما؛ وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کمک‌هایی که هند برای عضویت ایران در…
افزایش حجم معاملات ایران با این کشور

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صداوسیما؛ وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به کمک‌هایی که هند برای عضویت ایران در بریکس داشته و همچنین با توجه علائق قدیمی، تاریخ، اقتصادی و فرهنگی بسیار عمیقی که بین دو کشور وجود دارد؛ گفت امروز جلسه خوبی با وزیر کشاورزی هند داشتیم و اجلاس گذشته و تعهدات و تفاهمات را مرور کردیم.

آقای نوری قزلجه همچنین اعلام کرد: به زودی حجم مبادلات تجاری ایران و هند (درحوزه کشاوزی) از حجم یک میلیارد دلار افزایش می‌یایند.

وی همچنین با بیان اینکه دو کشور ایران و هند در حوزه تامین امنیت غذایی همکاری‌های خوبی دارند، گفت: ان شا الله این همکاری‌ها در قالب سازوکار بریکس به ویژه سازوکار‌های مالی با سهولت انجام خواهد گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان ابراز امیدواری کرد اتفاقات خوبی را در تعاملات دو کشور مهم (ایران و هند) در بریکس و همچنین در ارتباطات دوجانبه شاهد باشیم.

منبع خبر

بیا تو صدا