اصفهان قطب تجهیزات طلاسازی و صادرات طلا به کشورهای اروپایی می شود

اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها_ مهدی جمالی نژاد با بیان اینکه  با این همه ظرفیت و شرایط مساعدی که در استان…
اصفهان قطب تجهیزات طلاسازی و صادرات طلا به کشورهای اروپایی می شود

اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها_ مهدی جمالی نژاد با بیان اینکه  با این همه ظرفیت و شرایط مساعدی که در استان و کشور ما برای فعالیت در این زمینه وجود دارد اما متاسفانه این عرصه مورد کم توجهی قرار گرفته و بسترهای لازم برای رشد آن فراهم نشده است، اظهار کرد: هزینه راه اندازی پایین و اشتغالزایی بالای کارگاه های طلاسازی  از مزیت های این حرفه است. طراحی مناسب نیز از دیگر مزیت‌های رقابتی برای صادرات محسوب می‌شود که با توجه به سبقه صنعتی و هنری این استان، باید از این مزیت بهترین بهره برداری را کرد.

وی خاطرنشان کرد: به‌رغم همه ظرفیت‌ها به ویژه در حوزه سنگ‌های زینتی که در استان و کشور وجود دارد اما گام‌های ناچیزی در این زمینه برداشته شده است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه مسیرهای روشنی برای فعالان این عرصه وجود دارد اما در این زمینه نیاز به همدلی داریم، گفت: درصورت توجه به این موضوع در سیاست گذاری ها از آنجا که این صنعت ارز آوری فوق العاده زیادی دارد، می‌تواند جایگزین بسیار خوبی برای نفت و سایر منابع ملی و درآمدهای کشور باشد.

وی افزود: اصفهان، از گذشته‌های بسیار دور صنعتگران بسیار ارزشمند و قابلی در حوزه طلاسازی داشته و حرف‌های بسیاری برای گفتن در این زمینه دارد.

جمالی نژاد گفت: حرکت انفرادی و مجزا بدون داشتن نقشه راه در این زمینه نتیجه بخش نخواهد بود، به همین خاطر تدوین نقشه راه و سند توسعه در این زمینه و در راستای مشخص شدن زنجیره ارزش طلا، جواهر و گوهرسنگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کمک بسیار بزرگی به ما می‌کند.

 شبکه‌سازی و برقراری ارتباط بین فعالان حوزه طلا

وی ادامه داد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی برای شبکه‌سازی و برقراری ارتباط بین فعالان این حوزه از اهمیت ویژه ای برای پیگیری امور و طرح مطالبات برخوردار است.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: به عنوان استاندار اطلاع دقیقی از مطالبات اصلی فعالان این حوزه ندارم اما در صورتیکه این شبکه‌ها ایجاد و مطالبه گری بیشتری از مدیران ملی، استانی و مجموعه های ذیربط انجام شود، تاثیر بسیاری در ایجاد زنجیره ارزش و آماده سازی سند برای این صنعت فوق العاده ارز آور خواهد داشت.

رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی اصفهان نیز در این مراسم گفت: این جشنواره با شرکت طراحانی از ۲۹ استان ایران و چهار کشور دنیا برگزار شد.

محسن طلایی مینایی با بیان اینکه قضاوت آثار ارائه شده در جشنواره بر عهده ۶ داور بین المللی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، استرالیا و هنگ کنگ بود، افزود: این جشنواره در ۲ سطح حرفه‌ای و آماتور و در ۲ بخش طراحی دستی و طراحی نرم‌افزاری برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: «ایده‌های درخشان شما، آینده جواهرات ایران را می‌سازد» به عنوان شعار و چشم‌انداز جشنواره‌ انتخاب شده بود که با هدف جشنواره یعنی شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر طراحی و پیوند میان هنر، صنعت و بازار، همخوانی داشت.

منبع خبر

بیا تو صدا