- 2025-11-19
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
اسفناج خامه ای با پیاز کاراملی؛ رسپی معروف اروپایی ها در این روزهای سال
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
اسفناج از پرخاصیتترین سبزیجات است که با قرار دادن آن در برنامه غذایی خود، خصوصا در روزهای سرد سال، میتوانید سیستم ایمنی خود را تقویت کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه اسفناج خامهای با پیاز کاراملی آشنا خواهیم شد که آماده کردن آن در کشورهای اروپایی، خصوصا در فصل پاییز و زمستان، رایج است.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این غذا، پیاز و سیر را با ادویهها تفت دهید، اسفناج را اضافه کرده و بپزید تا آب آن تبخیر شود. سپس خامه و پنیر را اضافه کنید و پس از یکدست شدن، اسفناج خامهای را سرو کنید.
در ادامه با طرز تهیه این مدل اسفناج به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای اسفناج خامهای با پیاز کاراملی برای 2 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازپیاز خلالی نازک200 گرمسیر2 حبهجوز هندی¼ قاشق چایخوریفلفل سیاه½ قاشق چایخوریاسفناج تازه400 گرمخامه غلیظ200 میلیلیترپنیر چدار رنده شده70 گرمنمکبه میزان لازم
مرحله اول: سیر را آماده کنید
سیرها را پوست بگیرید و ساطوری کنید. کمی روغن را در ماهیتابه داغ کنید و پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید.

حدود 7 دقیقه پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر ساطوری را هم به همراه جوزهندی و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید تا عطرشان آزاد شود.
مرحله دوم: اسفناج را اضافه کنید
اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید تا حجم آن کم شود و بپزد.
بعد از این که حجم اسفناج کم شد، کمی حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی اسفناج کشیده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستا اسفناج خامهای
مرحله سوم: خامه را اضافه کنید
خامه و پنیر همدمای محیط را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
اسفناجها را هم بزنید تا ترکیب حاصل غلیظ و کشدار شود. اسفناج خامهای آماده است. آن را در ظرف دلخواه سرو کنید.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه اسفناج خامهای با پیاز کاراملی
در هنگام آماده کردن اسفناج خامهای با پیاز کاراملی حتما نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:
میتوانید به جای سیر از پودر سیر استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید به جای پیاز خلالی از پیاز نگینی خرد شده استفاده کنید.این ترکیب را میتوانید در کنار گوشت قرمز، سفید یا ماهی سرو کنید.پوره سیبزمینی هم انتخاب مناسبی برای سرو در کنار اسفناج خامهای و پیاز کاراملی است.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه اسفناج خامهای با پیاز کاراملی آشنا شدیم. این ترکیب نهتنها طعم خوبی دارد بلکه در این روزهای سال، تقویتکننده سیستم ایمنی بدن نیز هست.
منبع: instagram

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه