استفاده از چاقوهای بزرگ قانونمند می‌شود!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در این باره گفت: متأسفانه شاهد هستیم که…
استفاده از چاقوهای بزرگ قانونمند می‌شود!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در این باره گفت: متأسفانه شاهد هستیم که برخی سارقان خشن از چاقو، شمشیر و قمه در زورگیری و سرقت‌های خشن خود استفاده می‌کنند و این مسئله باعث ایجاد رعب و وحشت در شهروندان می‌شود.

وی افزود: ما در حال بررسی هستیم تا استفاده از قمه، چاقو‌های بزرگ و شمشیر و خنجر‌ها که امروزه نیز ممنوع است به شکل قانون مشخصی تصویب شود تا تولید و توزیع آن نیز قانونمند شوند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: البته باید دقت کرد که استفاده از این وسایل، چون کاربرد‌های مختلف دارند، باید با دقت بررسی شود مثلا برخی چاقو‌های بزرگ در قصابی‌ها یا حتی آشپزخانه کاربرد دارد به همین دلیل این طرح باید با دقت بسیار بررسی شود که این مسئله در حال انجام است.

منبع خبر

بیا تو صدا