• 2025-07-27
  • 1 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل چشم را می‌دهد؟

بیمه تکمیلی بسیاری از نیازهای درمانی و تشخیصی شما را پوشش می‌دهد، اما در زمینه عمل‌های مربوط به چشم، پوشش‌های…

بیمه تکمیلی بسیاری از نیازهای درمانی و تشخیصی شما را پوشش می‌دهد، اما در زمینه عمل‌های مربوط به چشم، پوشش‌های این بیمه شامل همه جراحی‌ها و خدمات نمی‌شوند. به همین دلیل، در این مقاله قصد داریم بررسی کنیم که آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل چشم را می‌دهد یا خیر. همچنین، همه پوشش‌های مربوط به سلامت چشم را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا بهترین استفاده را از بیمه درمانی خود داشته باشید. با ما همراه شوید.

پوشش عمل چشم توسط بیمه تکمیلی به چه صورت است؟

برخی از بیمه‌نامه‌های تکمیلی هزینه مربوط به تهیه عینک را تا حدودی پرداخت می‌کنند، اما کدام عمل‌های چشم تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند؟ در ادامه پوشش عمل‌های مختلف را بررسی می‌کنیم:

پوشش رفع عیوب انکساری چشم

یکی از پوشش‌هایی که توسط برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده بیمه تکمیلی فراهم می‌شود، پوشش «رفع عیوب انکساری چشم» است. خوب است بدانید که این پوشش علاوه بر جراحی‌های شناخته شده‌ای مانند لیزیک، بیمه تکمیلی هزینه عمل‌های لازک، Phakic، PRK، RK و کارگزینه رینگ قرنیه یا لنز داخل چشمی را نیز جبران می‌کند. همچنین می‌تواند شامل پوشش هزینه مربوط به تهیه لنز مخصوص نیز باشد.

پوشش بیمه تکمیلی برای عمل لیزیک چشم

یکی از رایج‌ترین عمل‌های چشم، عمل لیزیک یا حذف عینک است. این عمل توسط بیمه پایه تحت پوشش نیست، چراکه در دسته عمل‌های غیرضروری جای می‌گیرد. با این حال، امکان پرداخت هزینه‌های آن با پوشش «رفع عیوب انکساری دو چشم» در بیمه تکمیلی وجود دارد. البته وجود این پوشش در بیمه‌نامه شما به شرکت ارائه‌دهنده بیمه نیز بستگی دارد؛ به همین دلیل لازم است اطلاعات دقیق مربوط به شرکت بیمه خود را بررسی کنید.

نگاهی به تعرفه‌های رسمی عمل لیزیک

اگر می‌خواهید مطمئن شوید که تهیه پوشش عیوب انکساری چشم برای بیمه تکمیلی ارزشش را دارد، خوب است تعرفه این عمل را بدانید. در سال ۱۴۰۴، این تعرفه برای عمل لیزیک در مراکز درمانی بخش خصوصی به حدود شش میلیون و پانصد هزار تومان، به ازای هر چشم رسیده است. البته مبلغ نهایی شامل هزینه‌های آزمایشات، خدمات تشخیصی، داروهای لازم و هزینه اقامت در کلینیک یا بیمارستان نیز خواهد شد. به همین دلیل، داشتن بیمه تکمیلی یک کمک بزرگ و ضروری در پرداخت این مبلغ خواهد بود.

پوشش عمل آب مروارید توسط بیمه تکمیلی

همه شرکت‌های بیمه هزینه عمل آب مروارید یا کاتاراکت را تحت پوشش قرار نمی‌دهند و پرداخت هزینه‌ها به نوع بیمارستان و تجهیزات مربوط به جراحی نیز بستگی دارد. برای مثال، ممکن است شرکت بیمه شما برخی هزینه‌های جانبی یا استفاده از برخی روش‌های جراحی را ضروری نشناسد و هزینه آن‌ها را پرداخت نکند.

پوشش عمل انحراف چشم

خوب است بدانید که عمل انحراف چشم توسط بیمه‌های پایه، برای مثال بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت، پوشش داده می‌شود؛ اما برای استفاده از این پوشش، باید به مراکز درمانی دولتی دانشگاهی طرف قرارداد بیمه پایه خود مراجعه کنید. برای دریافت هزینه عمل در مراکز درمانی دیگر، می‌توانید از پوشش بیمه تکمیلی استفاده کنید. البته پیش از اینکار مطمئن شوید که ارائه‌دهنده بیمه تکمیلی شما این عمل را تحت پوشش قرار می‌دهد.

سایر عمل‌های تحت پوشش بیمه تکمیلی

بیماری‌ها و آسیب‌های دیگری نیز می‌توانند تهدیدی برای سلامت چشم افراد به‌شمار بیایند و تحت پوشش «رفع عیوب انکساری چشم» قرار بگیرند؛ از جمله:

عمل آب سیاه: این اختلال مربوط به افزایش فشار داخلی چشم می‌تواند به نابینایی منجر شود و به همین دلیل عملی ضروری به شمار می‌رود.

عمل جدا شدن شبکیه: این اختلال نیز با خطر نابینایی همراه است و توسط بیمه تکمیلی پوشش داده می‌شود.

عمل کاتاراکت ثانویهیکی دیگر از پوشش‌هاست که برای جبران عوارض نامطلوب عمل آب مروارید و کدر شدن لنز داخلی انجام می‌شود.

عمل پلک: درمان پلک افتاده تنها در صورتی تحت پوشش است که توسط پزشک معالج ضروری تلقی شود.

عمل بیماری‌های قرنیه: این بیماری‌ها نادر هستند و جبران هزینه‌ها به بیمه تکمیلی شما بستگی دارد.

عمل مربوط به عصب‌های بینایی: جراحی بیماری‌هایی مانند نوریت اپتیک نیز می‌تواند بسته به شرایط بیمه‌نامه شما تحت پوشش قرار گیرد.

کدام بیمه تکمیلی هزینه عمل چشم را می‌دهد؟

آیا بیمه تکمیلی هزینه عمل چشم را می‌دهد؟

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم، جبران هزینه‌های درمانی چشم به شرکت بیمه بستگی دارد؛ به همین دلیل در ادامه به بررسی شرکت‌های ارائه‌دهنده بیمه تکمیلی می‌پردازیم:

بیمه تکمیلی ایرانشرکت بیمه ایران پوشش‌های تکمیلی را تنها به صورت گروهی ارائه می‌کند و پوشش رفع عیوب انکساری به نوع قرارداد بستگی دارد.

بیمه تکمیلی سامان: این شرکت هزینه عینک را نمی‌پردازد، اما عمل لازک و لیزیک را تحت پوشش قرار می‌دهد. البته کاشت لنز شامل پوشش‌های آن نیست. سایر جراحی‌های چشم، از جمله آب سیاه و آب مروارید نیز توسط پوشش بیمارستانی جبران می‌شود.

پوشش تکمیلی تعاون: این بیمه پوشش رفع عیوب انکساری را ندارد، به همین دلیل هزینه لیزیک و لازک را پرداخت نمی‌کند. البته عمل‌های درمانی مانند آب مروارید تحت پوشش بیمارستانی آن قرار می‌گیرند.

پوشش تکمیلی دانا: بیمه دانا نیز پوشش رفع عیوب انکساری چشم را برای انجام عمل لیزیک و لازک ارائه می‌دهد.

پوشش تکمیلی کوثر: بیمه کوثر تنها با تایید پزشک معتمد هزینه رفع عیوب انکساری چشم را برای بیمه انفرادی جبران می‌کند. همچنین برای بیمه گروهی برای کمتر از ۵۰ نفر، پوشش رفع عیوب انکساری قابل دریافت نیست.

پوشش تکمیلی آسیا: بیمه تکمیلی آسیا نیز پوشش رفع عیوب انکساری چشم را ارائه می‌دهد.

پوشش تکمیلی دی: این شرکت بیمه، پوشش عیوب انکساری را به عنوان پوشش اضافی ارائه می‌دهد و امکان اضافه کردن آن به بیمه‌نامه وجود دارد.

سخن پایانی

حالا می‌دانید که بیمه تکمیلی هزینه عمل چشم را پرداخت می‌کند، اما نه در همه شرایط! اگر برخورداری از این پوشش اولویت شماست، لازم است شرکت و قراردادی پیدا کنید که همه پوشش‌های مورد نظر شما را دارد.

منبع خبر