پزشکیسلامت

چندین روش درمان دیابت در خانه

دیابت یک بیماری شایع و خطرناک در بین تمام مردم جهان است. بیشترین مبتلایان به دیابت در کشور هند وجود دارند که آمار ابتلا به دیابت در این کشور برابر با 50 میلون نفر است. تمام افراد مبتلا به دیابت باید به محض ابتلا به دیابت، بیماری خود را درمان کنند. تنها راه درمان دیابت که به ذهن افراد می رسد مراجعه به پزشک است،

اما درمان های دیابتی روش های خانگی هم دارند که ما این مقاله را به همین موضوع (درمان دیابت با روش های خانگی) اختصاص داده ایم. در این مقاله با ما همراه باشید تا 15 روش خانگی درمان دیابت را به شما آموزش دهیم.

دیابت چیست؟

دیابت چه نوع بیماری است؟

به بیماری قند خون دیابت گفته می شود. زمانی که سن افراد به مرور زمان بالا می رود، بدن توانایی تولید انسولین را از دست می دهد و نمی تواند انسولین مورد نیاز خون را تامین کند. از این رو افراد مبتلا به دیابت باید با روش های موجود به خون خود انسولین برسانند. انواع دیابت را بررسی کینم:

دیابت نوع 1

دیابت نوع 1 چگونه به انسان سرایت می کند

این نوع از دیابت معمولا در افراد زیر 20 سال رخ می دهد. به هین دلیل از آن دیابت نوجوانان یاد می شود. در این نوع از دیابت معمولا بدن تا حدی یا کاملا امکان تولید انسولین خود را از دست می دهد. در انسولین نوع اول، سیستم ایمنی بدن شما از محل تولید انسولین به لوزالمعده حمله می کند و لانکراس را ناکارآمد یا قادر به عدم تولید انسولین می کند.

دیابت نوع 2

دیابت نوع 2 چگونه به انسان سرایت می کند

وقوع دیابت نوع 2 در کشور هند بسیار زیاد است. این نوع از دیابت معمولا در افراد بالای 40 سال اتفاق می افتد. انسولین نوع 2 معمولا به دلیل مقاومت بدن به ترشح انسولین ایجاد می شود، در این حالت، پانکراس انسولین تولید می کند اما بدن قادر به پاسخ مناسب به آن نیست. دلایل زیادی در پشت دیابت نوع 2 وجود دارد.

برخی از دلایل وقوع انسولین نوع 2 می تواند اضافه وزن، فشار خون بالا، داشتن رژیم غذایی نامناسب، استرس بیش از حد، عدم تعادل هورمون ها، داروهای خاص و عدم تحرک افراد باشد.

علائم ابتلا به دیابت چیست؟ از کجا بفهمیم مبتلا هستیم؟

خوراکی هایی که باید در هنگام ابتلا به دیابت از خوردن آن ها اجتناب کنید!

1) شکر تصفیه شده

شکر تا زمانی که به طبیعی ترین شکل خود نرسد برای افرادی که از دیابت رنج می برند مضر است. زمانی که قند یا شکر تصفیه شده استفاده می کنید، قند خون شما به شدت بالا می رود. حتی زمانی که شما از عسل طبیعی استفاده می کنید احتمال دارد قند خون شما بالا برود. بنابراین، اگر دیابتی هستید بهتر است از مصرف قند تصفیه شده خودداری کنید.

2) خود داری از مصرف غلات

اگر مبتلا به دیابت هستید از خوردن غلات صرف نظر کنید.

از مصرف دانه هایی که در آن ها گلوتن وجود دارد خود داری کنید. گلوتن با دیابت در ارتباط است زیرا مصرف آن می تواند باعث پارگی روده و التهاب در بدن شود. وجود گلوتن در بدن می تواند منجر به بیماری های تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.

3) خود داری از مصرف الکل

مصرف الکل رابطه مستقیمی با دیابت دارد. الکل نه تنها به کبد شما آسیب می زند بلکه به لوزالمعده که تولید کننده انسولین است نیز حمله می کند.

4) عدم مصرف شیر گاو

عدم مصرف شیر گاو برای مبتلا نشدن به دیابت

شیر گاو می تواند سیستم ایمنی بدن انسان را تحریک کند و موجب ابتلا به التهاب می شود. شیر حاصل از گوسفند و بز در حقیقت مضر نیست و به حفظ سطح قند خون کمک می کند. اما اگر از دیابت رنج می برید، شیر معمولی گاو می تواند برای شما خطرناک باشد.

5) عدم مصرف غذا های حاوی GMO

مصرف GMO توانایی ایجاد دیابت، همراه با ایجاد بیماری های کبدی و کلیوی را دارند. هنگام خرید محصولات به سراغ محصولاتی بروید که دارای برچسب عاری از GMO هستند.

درمان های دیابت در خانه

1) مصرف دارچین باعث تحریک فعالیت انسولین و در نتیجه تنظیم سطح قند خون می شود.

داچین مصرف کنید تا دیابت شما بهبود یابد

دارچین حاوی یک ترکیب فعال زیستی است که می تواند به مبارزه و جلوگیری از دیابت کمک کند. دارچین باعث تحریک فعالیت انسولین و در نتیجه تنظیم سطح قند خون می شود، در نتیجه قند خون شما تنظیم خواهد شد. با توجه به اینکه مصرف بیش از اندازه هر چیز مفید نیست، مصرف بیش از اندازه دارچین هم می تواند باعث بروز مشکلات کبدی در بدن شما شود پس توصیه می شود بیش از اندازه داچین مصرف نکنید.

2) مصرف آلوئه ورا

اگرچه طعم آلوئه ورا تلخ است اما ترکیب آن با دوغ باعث طعم بهتر آن می شود. معمولاً از آلوئه ورا برای زیبایی استفاده می شود اما به دلیل خاصیت ضد التهابی، سطح قند خون را کنترل می کند.

3) ورزش

یکی از دلایل اصلی دیابت نوع 2، اضافه وزن است. هر نوع فعالیت بدنی، اعم از یوگا، زومبا، ایروبیک و… می تواند به طور قابل توجهی سطح قند خون را بهبود بخشد.

ورزش کنید تا دیابت شما بهبود یابد.

4) مصرف ویتامین C

ویتامین C نه تنها برای پوست بلکه برای دیابت نیز مفید است. مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف روزانه حدود 600 میلی گرم ویتامین C می تواند سطح قند خون را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. افرادی که دیابت مزمن دارند هر روز باید از غذاهای غنی از ویتامین C استفاده کنند.

3 روش برای کاهش خطر ابتلا به دیابت

1) آب را به عنوان نوشیدنی اصلی خود انتخاب کنید.

خوردن آب به عنوان اولین انتخاب نوشیدنی به شما کمک می کند تا از نوشیدنی های دیگری که مملو از شکر و مواد نگهدارنده است، خودداری کنید. نوشیدنی های قندی با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 امکان ابتلا به دیابت را در شما افزایش می دهد.

2) اگر اضافه وزن دارید، وزن خود را کاهش دهید

درمان دیابت با کاهش وزن

اگرچه همه مبتلایان به دیابت نوع 2 دارای اضافه وزن یا چاقی نیستند، اما تجربه نشان داده است اکثر افراد چاق به این مشکل دچار می شوند. حتی کاهش 10 کیلو گرم از وزن در افراد چاق به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کند.

3) ترک سیگار

سیگار کشیدن با بسیاری از شرایط جدی سلامتی مرتبط است. مطالعات نشان می دهد سیگار کشیدن افراد، خطر ابتلای آن ها را به دیابت افزایش می دهد. پس اگر سیگاری هستید و می خواهید بیماری دیابت شما بهبود یابد سیگار را ترک کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا