پزشکیسلامت

10 دلیلی که پروبیوتیک ها باید بخش منظمی از رژیم غذایی باشند

پروبیوتیک ها. همه می گویند که به آن ها نیاز دارید و حدس بزنید چرا؟ اما قبل از اینکه بفهمید پروبیوتیک ها برای بدن خانم ها چه کارایی ای دارند، ابتدا باید بدانید که پروبیوتیک دقیقاً چیست و چه نقشی در سلامتی دارد.

به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در روده شما زندگی می کنند و اگر چه بسیاری از مردم فکر می کنند که میکروارگانیسم ها – به خصوص انواع باکتری ها – برای سلامتی مضر هستند، اما پروبیوتیک ها در واقع برای تأمین سلامتی فواید زیادی دارند.

اما گاهی اوقات برای دریافت این مزایا به کمی کمک از منابع خارجی نیاز دارید، به همین دلیل بسیاری از متخصصان توصیه می کنند که از طریق مواد غذایی میزان بیشتری از پروبیوتیک ها را دریافت کنید. به گفته انجمن علمی بین المللی پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها، گزینه های تخمیر شده – مانند کفیر، کلم ترش و ماست و دوغ پروبیوتیک – گزینه هایی عالی برای شروع هستند.

اگر این ها کافی نیستند، پزشک ممکن است مکمل پروبیوتیک را پیشنهاد کند. اما هر پروبیوتیکی را از داروخانه نخرید. امی فاسیگ، پزشک طب طبیعی می گوید: مکمل های پروبیوتیک همه یکسان نیستند و اغلب حاوی انواع مختلفی برای تأمین نیازهای متفاوت هستند.

دکتر هولی تاکر از کلینیک کلیولند می گوید، هنوز چیزهای زیادی برای کشف پروبیوتیک ها وجود دارد. با این حال، یک چیز قطعی، این است که سلامت دستگاه گوارش (GI) شما می تواند نقش مهمی در عملکردهای بدن تان داشته باشد. دکتر تاکر می گوید: “بسیاری از شرایط پزشکی مختلف، از قلب و عروق گرفته تا خود ایمنی و سرطان ها، حتی خلق و خو می توانند تحت تأثیر غذایی قرار گیرند که می خورید.” “بدیهی است که یک تعامل پیچیده بین غذا و باکتری های روده وجود دارد و سپس با سایر مواد و هورمون های روده که بدن شما ایجاد می کند فعل و انفعال می کنند.”

واضح است که پروبیوتیک ها از طرق مختلف می توانند به حفظ سلامتی کمک کنند، اما توجه به این نکته مهم است که آنها مانند مکمل های معمولی شما نیستند. اگر مشکلی در مورد GI (دستگاه گوارش) ندارید، استفاده از آن ها هیچ فایده ای ندارد چون که مثل ویتامین ها نیستند.

فواید پروبیوتیک ها به شرح زیر است:

1. به سلامت سایر ارگان های بدن کمک می کنند

دختری با تی شرت سفید کنار دیوار آبی

اعضای بدن انسان به شیوه های مختلفی به یکدیگر متصل هستند. روده قسمتی است که پروبیوتیک ها بیشتر به آن کمک می کنند. که این عضو با مغز و دیگر اندام های بدن در ارتباط است. خوردن غذای سالم باعث داشتن میکروبیوم روده سالم می شود که عامل بسیاری از بیماری های مختلف و نه فقط دستگاه گوارش است.

2. به سلامت روده کمک می کند

همانطور که احتمالاً می دانید، پروبیوتیک ها بیشتر برای سلامت و عملکرد صحیح دستگاه گوارش استفاده می شوند. بنابراین، اگر به بیماری گوارشی مبتلا هستید، مصرف پروبیوتیک می تواند برای شما بسیار مفید باشد. البته اگر افراد عملکرد روده ای طبیعی داشته باشند، نیازی به مصرف روزانه آن ها نیست.

3. از عفونت ادراری جلوگیری می کند

اگر شما یکی از 40-60٪ از زنانی هستید که عفونت ادراری را تجربه کرده اید، ممکن است استفاده از پروبیوتیک ها برای تان مفید باشد. در صورت بروز عفونت، این میکروارگانیسم ها ممکن است به فروکش کردن علائم عفونت که اغلب همراه با عفونت ادراری هستند، کمک کنند.

4. باعث تقویت ایمنی بدن می شوند

لیوان حاوی آبمیوه پروبیوتیک

اگر اغلب مریض می شوید، پروبیوتیک ها می توانند تقویت کننده سیستم ایمنی بدن شما باشند. با تقویت و تکمیل باکتریهای خوب بدن، ایمنی بدن را تقویت کنید. هنگامی که به طور منظم غذاهایی حاوی پروبیوتیک می خورید، تولید ویتامین ها و آنزیم هایی برای سالم نگه داشتن روده در بدن آسان تر است.

5. باعث بازیابی باکتری های خوب می شوند

دانشکده پزشکی هاروارد گزارش می دهد که آنتی بیوتیک ها می توانند به مقابله با عفونت های باکتریایی کمک کنند، اما استفاده بیش از حد از آنها می تواند باکتری های خوب بدن را نیز از بین ببرد. (به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند آنتی بیوتیک مصرف نکنید مگر اینکه واقعاً به آن نیاز داشته باشید.) اگر مجبور به استفاده از دارو هستید، پس از آن با پزشک خود در مورد مصرف پروبیوتیک صحبت کنید، زیرا NCCIH می گوید که آنها می توانند به بهبود میکروارگانیسم های مفید و حفظ نسبت باکتری های خوب به بد، کمک می کنند.

6. مانع از اسهال در مسافرت می شوند

دختری که در اثر دل درد دچار ناراحتی است

دفعه بعدی که برای مسافرت آماده می شوید در کیف خود یکی از انواع پروبیوتیک ها را بگذارید. بدنبال یکی از انواع لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس اسپوروژنس، بیفیدوفیلوس بیفیدوم و انواع ساکرومیس بولاردی باشید که می توانند سلامت روده شما را بهبود بخشند تا مشکلات یبوست یا اسهال را برطرف کنند.

7. به باروری کمک می کنند

تلاش برای باردار شدن می تواند دشوار باشد، اما ممکن است پروبیوتیک ها این کار را آسان تر کنند، زیرا تحقیقات نشان می دهد داشتن نسبت مناسب از انواع خاص پروبیوتیک می تواند شانس شما را بهبود بخشد. اگر می خواهید خانواده خود را گسترش دهید ، با دکتر خود درمورد اینکه چه پروبیوتیک هایی برای شما بهتر اثر می کنند صحبت کنید.

8. عفونت واژن را درمان می کنند

پروبیوتیک ها می توانند با حفظ تعادل میکروبیوم واژن، عفونت های مخمر واژن، عفونت ادراری تناسلی و واژینوز باکتریایی را دفع کنند. مطالعات همچنین نشان داده است که مصرف انواع خاصی از پروبیوتیک ها به طور روزانه می تواند باعث بهبود مثبت فلور واژن شود.

9. مشکلات پوستی را حل می کنند

بررسی کردن پوست در آینه

فواید پروبیوتیک ها تنها محدود به سلامت داخلی نیست. تحقیقات آکادمی پوست آمریکا نشان داد که پروبیوتیک ها، چه به صورت موضعی استفاده شوند و چه به صورت خوراکی مصرف شوند، به طور بالقوه می توانند به بیماران دارای مشکلات پوستی مانند آکنه روزاسه و اگزما کمک کنند. هر چند لازم است مطالعات بیشتری انجام شود، بنابراین قبل از تغییر برنامه عادی خود با متخصص پوست خود صحبت کنید.

10. عمل هضم را راحت تر می کنند

میکروب های موجود در قسمت پایین روده، مسئول هضم غذا هستند و مصرف پروبیوتیک ها می تواند همه چیز را روان کند. طبق دانشکده پزشکی هاروارد، آن ها همچنین ممکن است به کاهش علائم گوارشی، از جمله گاز، نفخ و یبوست کمک کنند.

مطالعه بیشتر :

ویتامین هایی برای تقویت ایمنی بدن به همراه شرح کامل

7 راه برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا