
در مقاله قبلی با شما در مورد روش های خانگی پاکسازی پوست همراه بودیم در این مقاله قصد داریم روش های پاکسازی پوست با دستگاه را به شما معرفی کنیم. همراه وبلاگ خبری آی تایمز باشید.
این روز ها تمامی افراد به دنبال پاکسازی و جوان سازی پوست صورتشان هستند. به منظور پاکسازی پوست، شما باید به مراکز زیبایی و یا آرایشگاه ها مراجعه کنید. برای این کار روش های متفاوتی وجود دارد که ما در این مقاله تعدادی از روش های پاکسازی پوست با دستگاه را به شما معرفی می کنیم.
1. دستگاه پاورپرفکت
جوش های سر سیاه، سر سفید و آکنه ها جزو عوامل ناراحت کننده پوستی محسوب می شوند. آکنه جزو آن دسته از بیماری هایی است که در بین افراد زیادی شایع است و همگان از آن رنج می برند.
علت اصلی به وجود آمدن این ناراحتی های پوستی در بین افراد علاوه بر تغیرات هورمونی، انباشت خاک از محیط زیست بر روی پوست شماست. در صورتی که شما در حومه شهر زندگی می کنید بیشتر در معرض این خطر قرار دارید.
یکی از شرکت هایی که در زمینه تولید دستگاه هایی برای محافظت از پوست کار می کند شرکت پاورپرفکت است. دستگاه پاورپرفکت، دستگاهی برای محافظت پوست شما در برابرآکنه است. شما می توانید با خرید این دستگاه عملیات پاکسازی پوستتان را خودتان انجام دهید.

2. دستگاه لیزر
یکی از روش هایی که لایه برداری از پوست را با دقت هرچه بیشتر انجام می شود، لایه برداری با دستگاه لیزر است. در طول درمان سلول های جدید پوستی ایجاد می شوند و پوست را به صورت سطحی سفت تر و جوان تر نشان می دهند.
جوان سازی و پاک سازی پوست از طریق دستگاه لیزر توسط پزشک انجام می شود و ممکن است که طی این درمان چروک های اطراف چشم ها، دهان یا پیشانی نیز درمان شوند. در صورتی که پزشک قصد دارد کل صورت فرد را درمان کند باید عمل بیهوشی عمومی انجام شود، اما اگر بخشی از صورت باشد بی حسی محلی یا موضعی انجام می شود.
مدت زمان این عمل در صورتی که کل صورت تحت درمان باشد ممکن است 2 ساعت طول بکشد؛ اما در صورتی که بخشی از صورت تحت درمان باشد نهایتا 30 الی 45 دقیقه طول می کشد. ضمنا بعد از این عمل باید در طول هفته از پمادهایی استفاده کنید تا از زخم های پوستی صورت جلوگیری شود.
نکته : تورم پس از لایه برداری با لیزر طبیعی است. پزشک شما ممکن است استروئیدهایی برای کاهش تورم دور چشم برای شما تجویز کند. همچنین ممکن است لازم باشد که هنگام خواب از بالش اضافه استفاده نمایید.
3. امواج رادیویی
در این روش ابتدا شما باید صورت خود را به طور کامل پاک کنید و تمامی موارد آرایشی را از روی پوست صورت خود از بین ببرید. سپس پزشک معالج کرم های بی حسی را بر روی پوست شما می زند تا پوست شما بی حس شود. در این بخش پزشک دستگاهی را برای درمان شما انتخاب می کند و یک شبکه درمان جوهری را بر روی صورت شما قرار می دهد تا از طریق امواج رادیویی این امواج به صورت شما برسد.
از این روش برای درمان افتادگی پوست و سفت شدن پوست صورت استفاده می شود و معمولا برای درمان قسمت های مختلف صورت از جمله پیشانی، زیر چشم ها، گونه ها، وسط صورت، خط فک و گردن کاربرد دارد.

4. درمان پیلینگ
این روش با کمک داروهای شیمیایی امکان پذیر است. در ابتدا داروهایی را بر روی پوست شما می زنند تا پوست تاول بزند و بعد عملیات لایه برداری پوست انجام می شود و پوست می اندازد، سپس باید پوست جدید جایگزین شود.
این روش باید با دستور پزشک انجام شود و تحت نظر پزشک معالج تمامی داروها استفاده شود. ضمن اینکه این روش کاملا سرپایی است و نیازی به جراحی و … ندارد. بعد از زدن این دارو ها بر روی پوست، به منظور کاهش سوزش شما می توانید از کمپرس سرد استفاده کنید، تاحدودی با این کار سوزش صورت خود را کاهش می دهید.