آشپزیتغذیه

طرز تهیه پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا

پاناکوتا یک دسر آسان و در عین حال چشم گیر است و می توان آن را به راحتی تهیه کرد. این دسر را می توان یک روز جلوتر از جشن آماده و در یخچال نگه داری کرد. برای پذیرایی در جشن ها و مراسمات سرگرم کننده بسیار عالی و دل پذیر است. شب چله نزدیکه و شما می تونید با تهیه پاناکوتای انار برای خود و مهمان های خود خاطره ای دل انگیز بسازید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار

  • ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
  • 1 لیوان و نصف شیر
  • نصف لیوان شکر
  • ۲۰ گرم ژلاتین
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • ژله انار به مقدار لازم
  • 1 عدد انار دانه شده

طرز تهیه

مرحله اولیه آماده سازی پاناکوتای انار

  • ابتدا شیر و خامه را درون ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
  • سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم، مواظب باشید شیر و خامه جوش نیاید و فقط گرم شود.
  • بعد از مخلوط شدن شیر و خامه پودر ژلاتین و شکر را اضافه می کنیم.
  • مخلوط به دست آمده را هم می زنیم تا شکر و ژلاتین داخل آن حل شود.
  • سعی کنید از به جوش آمدن مواد داخل ظرف جلو گیری کنید.
  • در صورتی که حرارت بالا رفت، ظرف را از روی گاز برمی داریم و مواد را کمی هم می زنیم تا حرارتش کم شود.
  • سپس دوباره روی حرارت قرار می دهیم.
  • در نهایت وانیل را هم به آن اضافه می کنیم.
  • وقتی مواد خوب حل شد مایه پاناکوتا حاضر است.
  • مایه پاناکوتا را از صافی رد می کنیم، تا اگر تکه ژلاتینی داخل مایه باقی مانده باشه از مخلوط جدا کنیم.

مرحله نهایی آماده سازی پاناکوتا

  • در این مرحله ۲/۳ لیوان و یا فنجان را با مایه پاناکوتا پر می کنیم.
  • بعد لیوان ها را به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
  • تا در اثر سرما خودش را بگیرد و سفت شود.
  • وقتی پاناکوتا سفت شد، روی سطح آن را با دانه های انار پر می کنیم.
  • سپس روی دانه های انار ژله انار را می ریزیم.
  • دوباره به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم، صبر می کنیم تا ژله سفت شود.
پاناکوتای انار

نکاتی برای تزیین پاناکوتای انار

می توانیم پاناکوتا را در فنجان سرو کنیم. یا آن ها را درون ظرف دیگری قرار دهیم، و به زیبایی تزیین کنیم. برای این کار در اینجا توضیح داده ایم:

طرز تهیه شربت انار برای تزیین

یک ساعت قبل از سرو پاناکوتا، آب انار و شکر دانه ریز را درون ظرفی روی حرارت بجوشانید. آن قدر بجوشانید تا شربت قوام یابد. (حداقل 10 – 15 دقیقه بجوشانید). سپس بگذارید تا خنک شود.

تزیین پاناکوتای انار

  1. ابتدا قالب ها را برای 10 – 15 ثانیه درون آب داغ فرو می کنیم. (مواظب باشید زیر آب نرود).
  2. یک کاردک یا تیغه کوچک را دور تا دور لبه های پاناکوتا بچرخانید.
  3. سپس فنجان را درون ظرف دیگری برعکس کنید.
  4. برای تزیین ظرف خود می توانید از دانه های انار و مقداری شربت انار(در ابتدا دستور تهیه آن را گفتیم) استفاده کنید.
  5. به این ترتیب بعد از قرار دادن پاناکوتا درون ظرف دیگرمقداری از شربت انار را روی آن بپاشید، سپس دانه های انار را روی آن بریزید.
تزیین نهایی پاناکوتای انار

حالا دیگه پاناکوتای انار حاضر شده و می توانید نوش جان کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا