آشپزیتغذیه

طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه و خانگی!

پاستا یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار می باشد. اگر به دنبال این هستید که در منزل تان این غذای خوشمزه را تهیه کنید، ما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه و خانگی را به شما بگوییم. در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید…

مواد لازم:

ماکارانی فرمی 250 گرم
سینه مرغ300 گرم
پیازچه 20 گرم
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای نگینی2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یا پودر سیربه مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو:

  1. ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای نگینی را تفت دهید و بعد پیازچه خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
  2. سینه مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
  3. سیر رنده شده یا پودر سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید و حالا 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و هم بزنید. مقداری زردچوبه هم بریزید و 5 دقیقه تفت دهید تا رگ آن باز شود.
  4. ماکارونی را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. حالا آب جوش را به اندازه کافی اضافه کنید تا یک بند انگشت روی ماکارانی را بگیرد. بیشتر از این اضافه نکنید زیرا باعث می شود ماکارونی خمیر شود.
  5. ادویه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی زردچوبه را هم اضافه کنید و در تابه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید سس ماکارونی جذب مواد شود.
  6. وقتی سس جذب شد یا به اصطلاح آب آن کشیده شد، طعمش را تست می کنیم، در صورت نیاز مجددا ادویه بزنید. حالا پنیر پیتزا را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
تهیه پاستا آلفردو

نکته: زیاد هم نزنید زیرا باعث می شود پاستا خمیر و له شود.

حالا می توانید در ظرف مورد علاقه خود پاستا آلفردو را بریزید و میل کنید. پاستا را تا زمانی که داغ است میل کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا