سیاسی

«نژادحسینیان» نامی نیک از خود در خاطره مردم برجای گذاشت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت «سید محمد هادی نژاد حسینیان»، نوشت: این چهره مبارز و انقلابی با ارائه خدمات ماندگار در پست های مهم وکلیدی نظام، نامی نیک از خود در خاطره جمعی مردم  ایران بر جای گذاشت.

متن پیام او به این شرح است :

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت زنده یاد مهندس سید محمدهادی نژاد حسینیان، سیاستمدار خدوم، صدیق و کارآمد نظام، موجب تاثر و تالم خاطر شد.

این چهره مبارز و انقلابی با ارائه خدمات ماندگار در پست های مهم و کلیدی از جمله در جایگاه وزیر صنایع، سفیر دائم ایران درسازمان ملل و سپس نمایندگی ایران در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) نامی نیک از خود در خاطره جمعی مردم شریف ایران برجای گذاشت.

اینجانب مصیبت وارده را به خانواده محترم، کارگزاران نظام و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند بزرگ برای آن سفر کرده رحمت واسعه الهی و همجواری با صالحان و برای عموم بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.

محمود واعظی

رئیس دفتر رئیس جمهور

[ad_2]
Source link

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا