میزان مصرف مجاز ویتامین دی چقدر است؟

سازمان غذا و داروی ایالات متحده میزان مصرف ویتامین دی را كه ممكن است به عنوان یك عنصر اختیاری به شیر اضافه شود، تصویب كرد. همچنین افزودن ویتامین D را به نوشیدنی های ساخته شده از گیاهان خوراكی كه به عنوان جایگزین های شیر در نظر گرفته شده اند، تصویب کرد.
طبق قانون، FDA می تواند استفاده از یک افزودنی غذایی را تنها پس از انجام بررسی ایمنی علمی از اطلاعات ارائه شده در این داد خواست، تأیید کند تا اطمینان حاصل شود که استفاده از مواد افزودنی اضافه شده به غذاها برای عموم مردم بی خطر است.
در این مورد، FDA میزان مصرف ویتامین D را که ممکن است در مواد غذایی و مکمل های غذایی موجود باشد را بی خطر دانست.
ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که برای سلامتی انسان ضروری است و به اشکال مختلف وارد بدن انسان می شود. دو شکل عمده آن به صورت ویتامین D2 و ویتامین D3 می باشد. ویتامین D، بیانگر ویتامین D2 و ویتامین D3 است. عملکرد اصلی ویتامین D، کمک به جذب کلسیم و فسفر در روده کوچک است. کمبود ویتامین D می تواند منجر به ناهنجاری در متابولیسم استخوان شود، مانند راکت در کودکان یا استئوماسالی در بزرگسالان. مصرف بیش از حد ویتامین دی می تواند مضر باشد و سطح کلسیم خون را بالا می برد. (هایپرکلسمی)

این مصوبه ، که مقررات موجود در افزودنی مواد غذایی را اصلاح می کند ، به تولید کنندگان این امکان را می دهد که داوطلبانه 84IU / 100g گرم ویتامین D3 را برای شیر و 84IU/100g گرم ویتامین D2 را برای نوشیدنی های گیاهی در نظر بگیرند.
شما میتوانید برای مشاهده مطالب مرتبط بر روی نام های زیر کلیک کنید: