آشپزیتغذیه

طرز تهیه مربا کیوی خوشمزه و خوش طعم

کیوی سرشار از ویتامین C می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A , E , کلسیم , آهن و اسید فولیک می باشد. در این مقاله طرز تهیه مربا کیوی را برای شما تهیه کردیم. مربا کیوی یکی از مرباهای خوشمزه و ملس است که توصیه می کنم حتما آن را امتحان کنید.

شما همراهان عزیز می توانید برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با تهیه مربا روی لینک مورد نظر آن کلیک کنید.

مواد لازم

کیوی (ترجیحا رسیده)500 گرم
شکر500 گرم
آبکمتر از یک لیوان

طرز تهیه

ابتدا کیوی ها را شسته و پوست می گیریم. سپس برای بار دوم نیز کیوی ها را می شوییم تا پُرزی روی آن باقی نماند. کیوی ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم. آب و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

مربا کیوی

زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت کم قوام بیاید. سپس کیوی های خُرد شده را به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه به جوش آمد شعله را کم می کنیم. کف تشکیل شده روی مربا را با قاشق جمع می کنیم تا در نهایت مربای شفافی داشته باشیم. بعد از گذشت حدودا 30 دقیقه مربا آماده است.

نکات لازم برای تهیه مربا کیوی

  • به صورت دلخواه می توانید هر برش کیوی را به دو و نیم یا چهار قسمت تقسیم کنید.
  • به طور کلی برای تهیه این مربا هر مقدار کیوی داشتید، هم وزن آن شکر لازم دارید. چون کیوی ترش است.
  • آب زیاد اضافه نکنید. خود کیوی بعد از اضافه شدن به شهد آب میندازد.
  • این مربا نیازی به اضافه کردن آبلیمو یا جوهر لیمو ندارد.
  • می توانید مقداری وانیل به عنوان اسانس به آن اضافه کنید.

طرز تهیه دسر ژله ی کیوی

دسر ژله ی کیوی

مواد لازم

کیوی4 عدد
بستنینصف لیوان
ژله سبز1 بسته

طرز تهیه

  • کیوی ها را پوست می گیریم و با کمی آب و دو قاشق شکر میکس می کنیم و می پزیم.
  • ژله کیوی را با یک لیوان آب جوش حل کرده و با پوره کیوی مخلوط می کنیم و بعد مقداری از آن را کف قالب می ریزیم، سپس باقی آن را با بستنی وانیلی مخلوط و بعد از بسته شدن روی آن می ریزیم.

نکته: کیوی اگر خام باشد، ژله نمی بندد.

طرز تهیه مارمالاد کیوی

مارمالاد نوعی مربا ژله مانند است که به عنوان صبحانه استفاده می شود.

مارمالاد کیوی

مواد لازم

کیوی پوست کنده و خرد شده500 گرم
شکر500 گرم
آب1 پیمانه
پودر ژلاتین1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

کیوی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد، در این مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود، پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید یا داخل مایکروویو بگذارید تا حل شود.

سپس پودر هل و زیره را به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس در شیشه های تمیز داخل یخچال قرار دهید.

امیدوارم این مطلب برایتان مفید باشد. 😊🌹🌹

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا