
کیوی سرشار از ویتامین C می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A , E , کلسیم , آهن و اسید فولیک می باشد. در این مقاله طرز تهیه مربا کیوی را برای شما تهیه کردیم. مربا کیوی یکی از مرباهای خوشمزه و ملس است که توصیه می کنم حتما آن را امتحان کنید.
شما همراهان عزیز می توانید برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با تهیه مربا روی لینک مورد نظر آن کلیک کنید.
مواد لازم
کیوی (ترجیحا رسیده) | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
آب | کمتر از یک لیوان |
طرز تهیه
ابتدا کیوی ها را شسته و پوست می گیریم. سپس برای بار دوم نیز کیوی ها را می شوییم تا پُرزی روی آن باقی نماند. کیوی ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم. آب و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت کم قوام بیاید. سپس کیوی های خُرد شده را به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه به جوش آمد شعله را کم می کنیم. کف تشکیل شده روی مربا را با قاشق جمع می کنیم تا در نهایت مربای شفافی داشته باشیم. بعد از گذشت حدودا 30 دقیقه مربا آماده است.
نکات لازم برای تهیه مربا کیوی
- به صورت دلخواه می توانید هر برش کیوی را به دو و نیم یا چهار قسمت تقسیم کنید.
- به طور کلی برای تهیه این مربا هر مقدار کیوی داشتید، هم وزن آن شکر لازم دارید. چون کیوی ترش است.
- آب زیاد اضافه نکنید. خود کیوی بعد از اضافه شدن به شهد آب میندازد.
- این مربا نیازی به اضافه کردن آبلیمو یا جوهر لیمو ندارد.
- می توانید مقداری وانیل به عنوان اسانس به آن اضافه کنید.
طرز تهیه دسر ژله ی کیوی

مواد لازم
کیوی | 4 عدد |
بستنی | نصف لیوان |
ژله سبز | 1 بسته |
طرز تهیه
- کیوی ها را پوست می گیریم و با کمی آب و دو قاشق شکر میکس می کنیم و می پزیم.
- ژله کیوی را با یک لیوان آب جوش حل کرده و با پوره کیوی مخلوط می کنیم و بعد مقداری از آن را کف قالب می ریزیم، سپس باقی آن را با بستنی وانیلی مخلوط و بعد از بسته شدن روی آن می ریزیم.
نکته: کیوی اگر خام باشد، ژله نمی بندد.
طرز تهیه مارمالاد کیوی
مارمالاد نوعی مربا ژله مانند است که به عنوان صبحانه استفاده می شود.

مواد لازم
کیوی پوست کنده و خرد شده | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
آب | 1 پیمانه |
پودر ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه
کیوی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد، در این مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.
پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود، پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهید یا داخل مایکروویو بگذارید تا حل شود.
سپس پودر هل و زیره را به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود. سپس در شیشه های تمیز داخل یخچال قرار دهید.
امیدوارم این مطلب برایتان مفید باشد. 😊🌹🌹