
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربا پرتقال حلقه ای خوشمزه و خانگی را به شما آموزش دهیم. همان طور که می دانید پرتقال سرشار از ویتامین C می باشد و با تهیه مربای این میوه مفید می توانید از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
شما همراهان عزیز می توانید برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با تهیه مربا روی لینک مورد نظر آن کلیک کنید.
مواد لازم برای تهیه مربا پرتقال حلقه ای
پرتقال | 1 کیلوگرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 3 لیتر |
نمک | 3 قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه مربا پرتقال حلقه ای
مرحله اول
3 لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید و کنار بگذارید. سر و ته پرتقال را جدا کنید و برش های سه چهار میلی زده و به مدت یک شب در آب نمک بخوابانید.
مرحله دوم
بعد از این مدت پرتقال ها را از آب نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و دوباره به مدت 5 – 6 ساعت در آب صاف قرار دهید تا شوری پرتقال گرفته شود.
در این مدت تست کنید اگر پرتقال ها شوری داشته باشند، آب را دوباره عوض کنید اگر نه، همان یک بار کافی است.

مرحله سوم
در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید بجوشد، پرتقال ها را داخل آب جوش بیندازید و حدود 3 یا 4 دقیقه بجوشانید تا پوست پرتقال پخته شود.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مرحله سوم را انجام دادید، شکر و 3 پیمانه آب را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود. بعد از اینکه شکر چند جوش زد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا شیره قوام بیاید.
چند جوش که زد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید 24 ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال یا فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.
نکاتی که درباره تهیه مربا پرتقال حلقه ای باید بدانید!
هر پرتقالی مناسب مربا نیست. توجه کنید پرتقالی را باید انتخاب کنید که بدون هسته، با پوستی نازک و پالپ های ریز باشد. در غیر این صورت موقع پخت، پوست پرتقال سفت می شود و پالپ های پرتقال می ریزد و حلقه ها تو خالی شده و شکل خوبی نخواهند داشت.
دلیل اینکه پرتقال ها را در آب نمک قرار می دهیم این است که آب نمک باعث می شود، تلخی پوست پرتقال گرفته شود و در شستشوی چندین باره ی پرتقال اثری از طعم شوری نمک باقی نماند.