
در مقاله قبل طرز تهیه مربا به مجلسی ترد و خوشمزه را برای شما آموزش دادیم در این مقاله قصد داریم تا برای شما طرز تهیه مربای هویج مجلسی را آموزش دهیم با ما همراه باشید.
پر مصرف ترین مربا ها در ایران عبارتند از: مربا آلبالو، مربا زرشک، مربا به، مربا سیب و هویج.
مواد لازم برای تهیه مربا هویج
هویج | 500 گرم |
شکر | 500 گرم |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 2 لیوان |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مربا هویج

- مرحله 1: ابتدا هویج ها را تمیز می شوییم؛ آنها را پوست می کنیم و سر و ته آنها را جدا می کنیم.
- مرحله 2: هویج ها را رنده کنید، آنها را داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید. (مدام هم می زنیم تا رنگ هویج ها روشن شود.)
- مرحله 3: دو لیوان آب و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک دست شود.
- مرحله 4: درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا شربت قوام بیاید. (هر 10 دقیقه یکبار به مربا سر بزنید و آن را از ته هم بزنید.)
- مرحله 5: مربا که قوام آمد و به غلظت دلخواه رسید به آن هل، آبلیمو و گلاب را اضافه می کنیم؛ پس از 3 دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
مربای شما آماده است پس از سرد شدن آن را در شیشه بریزید و در یخچال نگه داری کنید. از روز بعد می توانید آن را همراه با صبحانه میل کنید.

نکات سرآشپز
- می توانید به جای رنده کردن هویج آن را با قالب شکل بدهید تا مجلسی تر شود.
- اضافه کردن گلاب، وانیل یا هل سلیقه ای است و صرفا جهت خوش بو و خوش طعم تر شدن آن است.
- بسته به ذائقه می توانید خلال بادام نیز در آن بریزید.
- برای تست کردن غلظت مربا می توانید مقداری از آن را در نعلبکی ریخته و به مدت 2 دقیقه در فریزر نگه داری کنید.
- مربا را در شیشه هایی با درب محکم نگه داری کنید تا مدت زمان بیشتری تازه بمانند.
- بهتراست بیشتر از دوسال مربا را نگه ندارید.