آشپزیتغذیه

طرز تهیه مربا موز خوشمزه و خانگی

موز منبع عالی از پتاسیم و ماده مغذی مسئول انتقال اکسیژن به مغز است. همچنین کمک می کند ذهن خود را هوشیار نگه دارید. مربا موز جزو مجلسی ترین مربا ها است. بو و طعم فوق العاده ای دارد و به عنوان دسر هم سرو می شود.

شما همراهان عزیز می توانید برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با تهیه مربا روی لینک مورد نظر آن کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه مربا موز

موز4 عدد
آب لیمو ترش تازه1 قاشق سوپ خوری
آب1 پیمانه
شکر2 پیمانه

طرز تهیه مربا موز

  1. موز ها را به صورت حلقه حلقه برش دهید.
  2. آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و شربت قوام آید.
  3. سپس آب لیمو تازه را اضافه کنید و بعد از جوشیدن مجدد شیره، موزها را اضافه کنید.
  4. به محض اضافه کردن موزها، مربا را هم زده و سریع از روی حرارت بردارید.
  5. بعد از سرد شدن، مربا را چند روز بدون در داخل یخچال قرار دهید.
 مربا موز

نکات لازم برای تهیه مربا موز

  • استفاده از آب لیمو در این مربا باعث می شود موز ها رنگشان تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.
  • مربا را زیاد هم نزنید تا له نشود.
  • سعی کنید این مربا را زودتر مصرف کنید. چون ماندگاری آن مانند مربا های دیگر نیست.
  • برای ماندگاری بالا بهتر است مربا موز را داخل فریزر نگه داری کنید.

طرز تهیه مارمالاد موز

مارمالاد نوعی مربا ژله مانند است که به عنوان صبحانه استفاده می شود.

مارمالاد موز

مواد لازم برای تهیه مارمالاد موز

موز1 کیلو
شکر1 کیلو
پودر ژلاتین یا ژله ی موز1 قاشق غذاخوری سر پر
آب لیموچند قطره

طرز تهیه مارمالاد موز

  1. ابتدا موز ها را رنده یا له کنید. سپس آن ها را داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. روی شعله ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
  2. بعد از اینکه به مدت 15 دقیقه جوشید، کم کم پودر ژلاتین یا ژله ی موز را به آن اضافه کنید. آن ها را به مدت 5 دقیقه هم بزنید و بعد زیر شعله گاز را خاموش کنید.
  3. بلافاصله چند قطره آب لیمو را به آن اضافه کنید و مقداری هم بزنید و بگذارید تا خنک شود.

نکات لازم برای تهیه مارمالاد موز

  • حتما مارمالاد موز را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگه داری کنید.
  • از آب لیمو برای کپک نزدن آن استفاده می کنیم پس حتما بریزید و نترسید چون در مزه آن هیچ تاثیری ندارد.
  • میزان غلظت مارمالاد دلخواه هست. برای اینکه خیلی سفت نشود، من به مدت 15 دقیقه گذاشتم چون ژلاتین خودش باعث سفت شدن می شود.
  • این دستور با زمان ذکر شده یک غلظت معمولی نرمال به شما می دهد. یعنی نه به شل بودن مربا و نه به سفتیه ژله.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا