آشپزیتغذیه

طرز تهیه مربا تمشک خوشمزه و خوشرنگ + نکات کلیدی!

مربای تمشک یکی از خوش طعم ترین و خوشرنگ ترین مرباهایی است که می توانید تهیه کنید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مربا تمشک و مارمالاد تمشک را برای شما عزیزان ارائه دهیم در ادامه با ما همراه باشید.😊🌹

شما همراهان عزیز می توانید برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با تهیه مربا روی لینک مورد نظر آن کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه مربا تمشک

تمشک1 کیلوگرم
شکر800 گرم
آب1 لیوان
جوهر لیموبه مقدار کم

طرز تهیه مربا تمشک

تمشک ها را شسته و در یک قابلمه لا به لا با شکر پوشانده و چند ساعت می گذاریم تا تمشک و شکر آب انداخته و آماده پخت شود. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد و قوام بیاید (حدود نیم ساعت).

تمشک ترش مزه است و نیازی به جوهر لیمو نیست اما من همیشه برای اطمینان از کار، کمی جوهر لیمو در اواخر پخت استفاده می کنم. خود تمشک عطر و طعمی عالی دارد و نیازی به افزودن ادویه های خوشبو مثل هل هم ندارد.

مربا تمشک

این مربا مثل مربا توت فرنگی در زمان پخت کف می کند که باید با یک کفگیر کف آن را بگیرید تا مربایی شفاف و خوش رنگ داشته باشید. این مربا را زیاد نجوشانید تا رنگ آن کدر نشود. مربا تمشک بعد از سرد شدن حالت ژله ای دارد.

نکات کلیدی تهیه مربا تمشک

  • برای تهیه مربای تمشک بهتر است از قابلمه لعابی استفاده کنید.
  • اگر نتوانستید به طور کامل کف روی مربا را بگیرید نگران نباشید، چون تاثیری در طعم آن نخواهد داشت.
  •  اگر مربای تمشک را آبکی دوست دارید 45 دقیقه زمان کافی است اما اگر دوست دارید سفت تر باشد، یک ساعت به آن زمان بدهید تا کمی سفت شود.
  • می توانید برای جدا کردن دانه های ریز مربا آن را از صافی ریز رد کنید.
  • هنگام ریختن مربای تمشک در صافی و جدا کردن شربت، تمام آب مربا را از آن جدا نکنید و مربا را کمی رقیق نگه دارید.

طرز تهیه مارمالاد تمشک خوشمزه و خانگی

عطر و طعم مارمالاد تمشک به گونه ای است که هر کسی را برای خوردن آن وسوسه می کند. مارمالاد نوعی مربا ژله مانند است که به عنوان صبحانه استفاده می شود.

تهیه مارمالاد تمشک

مواد لازم برای تهیه مارمالاد تمشک

تمشک1 کیلوگرم
شکر700 گرم (اگر تمشک ها خیلی ترش بودند میزان شکر را به 1 کیلو برسانید)
ورق ژلاتین1 عدد

طرز تهیه مارمالاد تمشک

اول تمشک ها را شسته و شکر را لا به لای تمشک ها را ریخته و چند ساعت کنار می گذاریم تا آب بیندازد. بعد مواد را داخل یک قابلمه استیل یا لعابی ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و گاهی هم می زنیم تا مواد جوش بیاید.

بعد از اینکه جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم مدتی بجوشند تا تمشک ها کاملا لِه شوند و مارمالاد سفت و غلیظ شود. در حین پخت چندین بار هم می زنیم و کف آن را می گیریم.

سپس ورق ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و داخل مواد می ریزیم و کاملا هم می زنیم تا در سطح مارمالاد به طور یکنواخت پخش شود و بعد از یک یا دو جوش که زد شعله گاز را خاموش می کنیم.

نکته: تمامی مارمالادها بعد از سرد شدن باید کاملا سفت و بدون ذره ای آب باشند، در غیر این صورت کپک می زنند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا