
یکی از صبحانه های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی مربا است. در مقاله قبل برای شما طرز تهیه پنکیک صبحانه خوشمزه را تدارک دیدیم، در این مقاله قصد داریم تا برای شما مربا به را آموزش دهیم تا در روزهای سرد و گرم سال آن را در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
اگر فکر می کنید تهیه مربا کار سخت و طاقت فرسایی است باید بگویم به شدت اشتباه می کنید؛ شما می توانید به عنوان یک تفریح، اعضای خانواده و کودکان تان را در این کار شریک کنید تا نهایت لذت را ببرید.
طرز تهیه مربا به
- به: 1 کیلو
- شکر: 1 کیلو
- آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری
- هل: 5 عدد

مرحله 1:
به ها را تمیز بشورید؛ آنها را پوست کنده و خرد کنید.
مرحله 2:
درون قابلمه 7 لیوان آب بریزید و به ها را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به ها کمی پخته و نرم شوند. (تقریبا بین 30 تا 40 دقیقه زمان می برد).
مرحله 3:
پس از اینکه به ها نرم و پخته شدند به آن شکر و هل را اضافه کنید. (هل ها را بشکنید و سپس داخل به ها بریزید تا عطر آن خارج شود) به مدت 3 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود تا رنگ آن به سمت قرمز برود.
مرحله 4:
پس از اینکه مربا قوام آمد (به غلظت دلخواه رسید) به آن آبلیمو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا مربا همراه با آبلیمو بجوشد.
مرحله 5:
مربای شما آماده است پس از سرد شدن آن را داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

نکات کلیدی
- برای قرمز شدن و خوشرنگ تر شدن مربا بهتراست با کمترین شعله پخته شود و در هنگام پخت درب آن را ببندید.
- مربا را تا دو سال می توانید در یخچال نگه داری و مصرف کنید.
- می توانید از یک قاشق زعفران دم کرده نیز استفاده کنید تا رنگ بیشتری به مربا بدهید.
- به عطر دلچسبی دارد نیازی به استفاده از هل یا وانیل ندارد اما می توانید از آن استفاده کنید.
- مربای به رنده شده نیز به همین ترتیب تهیه می شود فقط لازم است به ها را رنده کنید.
- اگر می خواهید مربا عطر بیشتری داشته باشد باید از به محلی استفاده کنید.
- اگر می خواهید مربا شیرین تری داشته باشید 100 گرم اضافه تر به آن شکر اضافه کنید.