آشپزیتغذیه

طرز تهیه ماکارونی مجلسی همراه با ته دیگ سیب زمینی

ماکارونی به گونه ای از پاستا می گویند که به صورت رشته های باریک فرم گرفته است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی ماکارونی با تنوع فرمی بالا در بازار قابل تهیه است.

در این مقاله می خواهیم به شما طرز تهیه ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی را آموزش دهیم با ما همراه باشید.

ماکارونی

مواد لازم برای تهیه ماکارونی

  • پیاز: 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
  • قارچ: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن: مقدار لازم
  • ادویه شامل نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، هل، دارچین و مقداری آویشن
  • آبلیمو: مقدار لازم
  • ماکارونی: 1 بسته
  • سیب زمینی: مقداری که ته قابلمه را پر کند.

طرز تهیه

برای طرز تهیه ماکارونی ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و آن را به همراه روغن داخل تابه بریزید. همزمان با سرخ شدن پیاز به آن ادویه ها را اضافه کنید تا بوی خامی ادویه نیز گرفته شود. بعد از 2 دقیقه گوشت را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید.

زمانی که رنگ گوشت عوض شد قارچ ها را حلقه حلقه خرد کنید و همراه با گوشت تفت دهید. در ادامه فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید، اجازه دهید تا همه مواد سرخ شود.

رب را داخل یک لیوان آب حل کنید و به تابه اضافه کنید سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا آب آن با شعله کم تبخیر شود.

در قابلمه ای آب می بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید، داخل آن مقداری روغن مایع و نمک بریزید. تا زمانی که آب ماکارانی جوش می آید؛ سیب زمینی ها را پوست بکنید و آنها را گرد گرد خرد کنید. سپس در قابلمه ای که می خواهیم ماکارونی را دم کنید بچینید.

آب که جوش آمد ماکارانی ها را به آن اضافه می کنیم تا پخته شود. (روی بسته بندی آن مدت زمان جوش را نوشته است.)

در مرحله بعد ماکارانی را آبکش می کنیم. (یکی را تست کنید اگر همه جای آن به جز وسطش نرم بود زمان مناسبی برای آبکش کردن آن است.)

مقداری آب سرد روی آن می ریزیم تا خنک شود. سپس روی سیب زمینی ها نصف مقدار ماکارونی را همراه با سس آن بریزید.

به صورت دو لایه ماکارونی و سس را روی هم داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و با شعله کم به مدت 45 دقیقه دم کنید. هنگامی که پخته شد زیر گاز را خاموش کنید و داخل دیس بکشید روی آن را با ته دیگ تزیین کنید.

ماکارونی

نکات لازم

  • این مقدار مواد مناسب برای 4 نفر است.
  • اگر می خواهید از سویا نیز استفاده کنید بهتر است از 20 دقیقه قبل آن را در آب گرم خیس کنید.
  • می توانید برای تند تر شدن مزه ماکارونی از پاپریکا استفاده کنید.
  • زمان دم کردن ماکارونی بین 30 دقیقه الی 1 ساعت است.
  • زمان جوش ماکارونی را زیاد نگذارید؛ زیرا له می شود.
  • ریختن نمک و روغن به داخل آب در حال جوش از به هم چسبیدن ماکارونی ها جلوگیری می کند.
  • می توانید هنگام دم کردن مقداری پنیر پیتزا نیز به آن اضافه کنید.
  • ماکارونی های فرم دار سریع تر از ماکارونی ساده پخته می شوند.
  • یکی از چاشنی های اصلی ماکارونی آبلیمو است.
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن