آشپزیتغذیه

طرز تهیه لواشک آلبالو خوشمزه خانگی!

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه لواشک آلبالو خانگی و خوشمزه را به شما همراهان عزیز آموزش دهیم. اگر می خواهید در خانه لواشک درست کنید و روش انجام این کار را نمی دانید، در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید.

قبل از استفاده از این لواشک بهتر است از خواص آن با خبر شوید. مصرف آلبالو از بروز نقرس و روماتیسم جلوگیری می کند. خطر دیابت با مصرف آلبالو کاهش پیدا می کند. آلبالو همچنین در کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی مبتلایان به دیابت نوع 2 موثر است.

مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو:

آلبالو1 کیلوگرم
شکربرای لواشک ملس 4 قاشق غذاخوری شکر
+ نصف قاشق مرباخوری نمک
نمکبرای لواشک ترش نصف قاشق مربا خوری نمک
+ نصف قاشق مرباخوری گلپر

نکته: اندازه شکر به دلخواه می باشد و می توانید بیشتر یا کمتر بریزید.

روش تهیه لواشک آلبالو:

مرحله اول:

برای تهیه لواشک آلبالو باید ابتدا آلبالوها را تمیز کنید و ساقه ها را از آن جدا کرده و بشویید. سپس آلبالوها را داخل قابلمه ای مناسب به طوری که نصف حجم قابلمه را آلبالوها گرفته باشد بریزید. روی حرارت بگذارید و بدون اضافه کردن قطره ای آب، آلبالوها را بپزید.

مرحله دوم:

بعد از پخته شدن کامل آلبالوها آن ها را داخل یک صافی بریزید و با پشت کف گیر خوب فشار دهید تا گوشت آلبالوها به خوبی از صافی رد شود.

مرحله سوم:

پوره آلبالو به دست آمده را روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. در هنگام جوشیدن حتما آن را هم بزنید تا ته نگیرد و به بیرون نپاشد.

مرحله چهارم:

وقتی مانند سس به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید. بگذارید پوره ها خنک شود سپس داخل سینی مورد نظر خود پلاستیک پهن کنید و با کمی روغن آن را چرب کنید و پوره آلبالو را روی آن بریزید و مقابل نور خورشید بگذارید تا خنک شود.
اگر نور خورشید کافی نبود در فضای خانه و زیر پنکه یا کولر هم می توانید این کار را انجام دهید.

طرز تهیه لواشک آلبالو

✅ زمان پخت آن حدود نیم ساعت می باشد.

امیدوارم از مقاله طرز تهیه لواشک آلبالو لذت برده باشید و بتوانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا