تغذیهتغذیه سالمخواص مواد غذایی

فواید میگو چیست؟ و چه تاثیری به روی بدن دارد؟

مردم به اندازه کافی میگو و غذای دریایی را مصرف نمی کنند. اما چرا؟ می تواند به این دلیل باشد که به طور کامل از فواید مصرف منظم این غذاها آگاهی ندارند، یا فقط به این دلیل که نمی دانند در کجا باید آن ها را تهیه کنند، اما با توجه به اینکه شما به میگو آلرژی ندارید، باید از آن به مقدار کافی مصرف کنید.

فواید میگو

فواید میگو

1. جلوگیری از زیرش مو

باید به این موضوع توجه داشته باشید که بسیاری از افراد جامعه به دور از قابلیت های ارثی دچار ریزش دائم مو می شوند. در این مواقع می توان دلیل ریزش مو مداوم افراد را استفاده از غذا های نا سالم و غیر مقوی دانست.

کمبود روی در بدن از جمله مواردی است که می تواند در خصوص ریزش مو های افراد نقش مهمی را ایفا کند. بدین ترتیب شما می بایست برای جلوگیری از ریزش موی خود به خوردن غذاهایی که سرشار از روی است بپردازید.

از جمله غذاهایی که می توان به عنوان منبع عظیم روی معرفی کرد، میگو است.

2. تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد

غده تیروئید نقش بسیار مهمی در متابولیسم کلی ایفا می کند و هورمون های تیرویید ارتباط اولیه آن هستند.

هورمون های تیروئیدی برای سنتز کافی به ید نیاز دارند، اما هنوز میلیون ها نفر به اندازه کافی از این مواد معدنی حیاتی استفاده نمی کنند. سرکوب بروز هورمون های تیروئیدی منجر به استفاده کندتر از کالری به عنوان متابولیسم می شود. این اتفاق باعث افزایش وزن می شود. میگو حاوی ید بیش از میزان کافی برای کمک به حفظ عملکرد تیروئید است.

3. تقویت استخوان ها

مصرف مرتب میگو به تقویت استخوان ها کمک می کند

وقتی نوبت به غذاهایی می رسد که استحکام استخوان و بازسازیشان را افزایش می دهند، میگو اولین چیزی نیست که به ذهن می رسد. افراد در ابتدا به غذاهای مبتنی بر محصولات لبنی فکر می کنند، اما این واقعاً می تواند یک اشتباه تلقی شود. میگو تقریباً شامل تمام مواد مغذی ضروری برای ساخت استخوان است، از جمله کلسیم، منیزیم، روی، فسفر و ویتامین D جزء ویتامین های موجود در میگو است.

4. سلامت پروستات

احتمال ابتلا به بیماری های بسیاری، به خصوص سرطان در پروستات افراد وجود دارد. میگو یک غذای دریایی است که می تواند دو نوع کانی تولید کند که این کانی ها برای سلامت پروستات و درمان بیماری های موجود در پروستات بسیار موثر و کاربردی است.

5. بهبود سلامت چشم

مصرف منظم میگو، اگرچه اغلب با بهبود بهداشت چشم همراه نیست، اما تاثیر حفاظتی بر چشم ها دارد. چشم ها در معرض آسیب های گوناگونی قرار دارند. افراد می توانند با مصرف منظم میگو به سلامت بیشتر و بهتر چشم خود کمک کنند.

6. کاهش حملات قلبی

میگو دارای یک آنزیم بسیار مقوی و مناسب برای جلوگیری از لخته شدن خون در قلب است. افرادی که دچار سکته قلبی می شوند، اگر به سرعت و بدون فوت وقت به بیمارستان برسند و در بیمارستان به آن ها آنزیم فیبرینو لیتیک برسد می توانند زنده بمانند و از مرگ آن ها جلوگیری می شود.

شما می توانید قبل از رخ دادن چنین اتفاقی با مصرف میگو آنزیم فیبرینو لیتیک را در بدن خود افزایش دهید تا با این مشکلات مواجه نشوید و سلامت قلب خود را تضمین کنید.

7. بهبود سلامت پوست

علت اولیه پیری زودرس پوست مواجهه بیش از حد با آفتاب است. یکی از بهترین راه ها برای مقابله با این مساله چیست؟ غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها مصرف کنید. آنتی اکسیدان ها به اثرات تولید رادیکال های آزاد در پوست کمک می کنند که باعث تسریع تخریب و سایش سلول ها می شود. کمک به سلامت پوست هم جزء فواید میگو محسوب می شود.

آنچه میگو را خاص می سازد، وجود آستاگزانتین می باشد. یک آنتی اکسیدانی است که قادر است با انعکاس اشعه uv مبارزه کند و عملاً اثر آن را روی پوست شما از بین می برد.

8. کاهش احتمال ابتلا به سرطان

میگو یک دیگ ذوب فلزات و مواد معدنی و آنتی اکسیدان های متعدد است که دارای دو نوع آستاگزانتین و سلنیوم می باشد. سلنیوم در مسیرهای متعدد آنزیم های سم زدایی نقشی اساسی دارد و می تواند رشد یا تکثیر تومور را کاهش دهد.

9. کاهش وزن

میگو از طریق مکانیسم های متعددی از جمله وجود ید، کاهش وزن را افزایش می دهد که باعث افزایش میزان متابولیک و کاهش سطح لپتین می شود. لپتین گرسنگی را تنظیم می کند و به تقسیم مواد مغذی به سلول های ماهیچه ای برخلاف چربی کمک می کند.

آیا سلامت میگو تضمین شده است؟

میگو یکی از رایج ترین انواع صدف هاست و بسیار مقوی است و مقادیر زیادی از مواد غذایی خاص مثل ید را تامین می کند که در بسیاری از غذاهای دیگر فراوان نیستند.

از سوی دیگر، برخی افراد ادعا می کنند که میگو بخاطر محتوای کلسترول بالا ناسالم است. علاوه بر این، شایع است که میگو که پرورش داده می شود، ممکن است برخی اثرات منفی سلامت در مقایسه با میگو با صید بی رویه داشته باشد.

ارزش غذایی میگو

ارزش غذایی میگو

میگو جزء آن دسته از غذاهایی است که کالری کمی دارد، اما غنی از مواد مغذی است. میگو دارای یک پروفایل مواد مغذی موثر است. کالری خیلی پایینی دارد و تنها 84% کالری در 3 اونس (85 گرمی) دارد و هیچ کربوهیدراتی در آن وجود ندارد.

تقریباً 90% از کالری موجود در میگو از پروتئین خود میگو ناشی می شود و بقیه از چربی های موجود در روغنی که میگو را سرخ می کنید می آیند. علاوه بر این، به همان اندازه میگو، بیش از 20 ویتامین و مواد معدنی مختلف دارد که شامل 50 % از نیاز های روزانه برای سلنیوم است، ماده معدنی که ممکن است به کاهش التهاب و ارتقای سلامت قلب کمک کند، فراهم می کند.

معایب میگو

میگو در کنار فواید بسیاری که دارد دارای معایبی نیز می باشد که از جمله آن ها عبارتند از:

  • میگو دارای کلسترول بالایی می باشد.
  • اکثر میگو ها دارای کلسترل بد می باشند.
  • 3 اونس (85 گرم) میگو حاوی 166 میلی گرم کلسترول است. این تقریباً 85 درصد بیشتر از مقدار کلسترول در سایر انواع غذاهای دریایی مانند تن ماهی است.

بسیاری از مردم از غذاهایی می ترسند که کلسترول خونشان را افزایش می دهند و در نتیجه باعث افزایش بیماری های قلبی می شوند. با این حال، تحقیقات نشان می دهد که ممکن است این مورد برای اکثر مردم صادق نباشد، چون تنها یک چهارم از مردم نسبت به رژیم غذایی حساس هستند.

روش های انتخاب میگو با کیفیت

میگو با کیفیت

این مهم است که میگو با کیفیت بالا، میگو تازه که آسیب دیده یا آلوده نشده است را انتخاب کنید. زمانی که میگو خام خرید می کنید، مطمئن شوید که سفت هستند. پوسته شان باید شفاف و خاکستری باشند، صورتی برنزه و یا صورتی روشن به نظر برسند.

لبه های سیاه و یا نقاط سیاه روی میگو ها ممکن است نشان دهنده کاهش کیفیت آن ها باشند.

همچنین مطمئن شوید که میگو پخته شده در بافت و سفید با ته رنگ قرمز و یا صورتی رنگ است؛ علاوه بر این، خرید میگو از یک تولید کننده مطلع و مشهور مهم است و می تواند به سوالات شما در مورد میگو و شیوه های حمل و نقل پاسخ دهد.

چگونه میگو را به بهترین روش ممکن بپزیم؟

میگو فواید بسیاری دارد پس برای حفظ این خواص باید در طبخ آن دقت بیشتری داشته باشیم؛ طبق نظر کارشناسان بهترین روش طبخ میگو آن است که به جای سوخاری کردن، میگو را در روغن بخارپز یا کبابی کنید و برای لذت بردن از آن و استفاده از آن به عنوان یک غذای کامل به همراه آب نارنج، آبلیمو و سبزیجات خام یا بخارپز که فیبر بالایی دارد، میل کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا