تغذیهخواص مواد غذایی

8 مورد از فواید میوه بلوط برای بدن که تا به حال اطلاعی از آن ها نداشته اید!

بلوط با توجه به ارزش غذایی اش برای بدن فواید ارزشمندی دارد. به بهبود هضم غذا کمک می کند و سلامت قلب را بهبود می بخشد و آسم و دیابت را کاهش می دهد. همچنین تهاجم باکتری ها و ویروس ها را با خواص ضد ویروسی آن کنترل می کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد میوه بلوط در ادامه مقاله همراه ما باشید تا 9 خاصیت میوه بلوط را برای شما شرح دهیم.

ارزش غذایی بلوط

بلوط یک میوه است که معمولا توسط سنجاب ها مورد استفاده قرار می گیرد. بلوط ها حاوی چربی بسیار زیادی می باشند که به محافظت و نگه داری از یک بدن سالم کمک به سزایی می کنند. وجود آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده در بلوط، به کاهش متابولیسم و در نتیجه سلامتی بیشتر بدن کمک می کند.

فواید بلوط

فواید بی نظیر بلوط چیست

1) بهبود بیماری های گوارشی و مشکلات هضمی

بلوط دارای مقداری زیادی فیبر می باشد که از این طریق به بهبود بیماری های هضم کمک می کند. فیبر یک ویتامین است که به حرکات روده نظم می بخشد و بیماری های گوارشی را مانند: یبوست، اسهال و… را درمان می کند.

2) به جلوگیری از آسم کمک می کند.

بلوط شامل 2 آنتی اکسیدان قوی به نام های: اسید الاگیک و تانن اسید است. همینطور که دانشمندان علم پزشکی گفته اند این 2 نوع اسید موجود در بلوط به جلوگیری از ابتلا به آسم کمک می کند. ترشحات موجود در این اسید ها سپری در بدن می سازند که از ورود بیماری آسم به بدن جلوگیری می کنند.

در صورتی که این ترشحات در بدن یک فرد موجود نباشد التهابات در ناحیه مجاری تنفسی او افزایش می یابد. این مورد موجب می شود تنفس در سیستم تنفسی فرد سخت و دشوار شود. در نتیجه سیستم بدن فرد به آسم مبتلا شده و او را به لحاظ تنفسی آزار می دهد.

3) یکی از عوامل پیشگیری از دیابت است.

ترکیبات موجود در بلوط باعث ایجاد یک عمل آنزیمی در بدن به نام آلفا می شود که گلوکوسیداز را مهار می کند. هضم کربوهیدرات را به تاخیر می اندازد و تبدیل کربوهیدرات به قند ساده یا گلوکز در طول هضم را کاهش می دهد.

این کار باعث افزایش سطح گلوکز خون می شود، در نتیجه بلوط می تواند به مدیریت دیابت کمک کند. مقدار فیبر و کربوهیدرات ها نسبتاً پیچیده در این آجیل ها یافت می شوند که به بهبود سلامت مناسب کمک می کنند.

4) کمک به بهبود سلامت قلب

از دیگر فواید بلوط این است که می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند، بلوط دارای مقدار زیادی از چربی های اشباع نشده است، این مورد به کاهش سطح کلسترول در بدن کمک می کند. حتی از بیماری های قلبی مانند: آتریوسکلروز جلوگیری می کند. همچنین این میوه جنگلی به محافظت از چاقی شما کمک شایانی خواهد کرد.

5) به سلامت استخوان ها کمک می کند.

از جمله مواد معدنی موجود در بلوط عبارتند از: فسفر، پتاسیم و کلسیم که این مواد معدنی موجود در بلوط به افزایش استحکام ااستخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان کمک بسزایی می کند.

6) خواص ضد میکروبی دارد.

بلوط با وجود مقادیر زیاد تانن پتانسیل زیادی به عنوان یک عامل ضد باکتری در برابر باکتری های مختلف دارند و همچنین به ترمیم زخم ناشی از خاصیت سفت شدگی آن کمک می کنند. آن ها همچنین رشد و گسترش باکتری ها و میکروب ها را مهار می کنند و در نتیجه از گسترش بیشتر باکتری ها جلوگیری می کنند، مصرف میوه ی بلوط می تواند در از بین بردن باکتری ها از بدن کمک کند.

7) بهبود بخشیدن به فعالیت های متابولیکی

بلوط سرشار از ویتامین B است که شامل نیاسین, تیامین, ریبوفلاوین و ویتامین b12 می باشند.

بلوط سرشار از ویتامین B است که شامل نیاسین، تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین b12 می باشند. بلوط می تواند به تنظیم فعالیت های متابولیکی و همچنین تعدادی از فرآیند های آنزیمی در بدن که برای سلامت کلی حیاتی هستند، کمک کند.

8) از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در بلوط فعالیت کولین استراز که بیشتر علائم آلزایمر را دارا می باشد، درمان می کند. وجود این آنتی اکسیدان ها در بلوط باعث کاهش سطح استرس و جلوگیری از مرگ سلول های مغزی می شوند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا