آشپزیتغذیه

طرز تهیه کیک گوشت + ترفندهای پخت آسان !!

طرز تهیه کیک گوشت آسان است و شما می توانید در دو ساعت آن را برای خانواده خود تهیه کنید. این غذا یکی از مدرن ترین غذا های کشورمان است که در وعده های غذایی شام، ناهار، افطار و … صرف می شود.

از لحاظ ارزش غذایی، در تهیه این غذا از قارچ، گوشت، تخم مرغ و … استفاده شده است و کاملا سالم است. شما می توانید برای کودکان خود تهیه کنید تا مواد غذایی مورد نیاز بدن شان را تامین کنید.

این غذای خوشمزه و لذیذ نام غلط اندازی دارد، به محض شنیدن نام آن فکر می کنید چقدر سخت است و باید ساعت ها برای تهیه آن تلاش کنید؛ در صورتی که این طور نیست و شما می توانید در عرض 1 ساعت آن را تهیه کنید.

در این مقاله برای شما طرز تهیه کیک گوشت را تدارک دیده ایم تا بتوانید از این غذای خوشمزه در مهمانی هایتان استفاده کنید؛ با ما همراه باشید.

مقاله مرتبط

مواد لازم برای درست کردن کیک گوشت

  1. پیاز: 1 عدد
  2. سیر: 2 حبه متوسط
  3. گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  4. قارچ: 6 عدد بزرگ
  5. پنیر پیتزا: مقدار لازم
  6. تخم مرغ: 4 عدد
  7. آرد: 2 لیوان
  8. فلفل دلمه ای: 1 عدد متوسط
  9. آب: مقدار لازم
  10. روغن مایع: مقدار لازم
  11. رب گوجه رنگی: 2 قاشق غذاخوری
  12. بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  13. وانیل: 1 قاشق غذاخوری
  14. نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، فلفل قرمز، دارچین و …: مقدار لازم

طرز تهیه کیک گوشت

طرز تهیه کیک گوشت

مرحله 1:

ابتدا پیاز را تمیز بشورید؛ آن را پوست بکنید و به صورت نگینی ریز آن را خرد کنید. سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و به محض داغ شدن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله 2:

گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آن را تفت دهید تا خامی گوشت گرفته شود. سپس به آن رب را اضافه کنید و دو دقیقه آن ها را تفت دهید. 1 لیوان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن بخار شود.

مرحله 3:

دو حبه سیر را له کنید و همراه با ادویه ها به خورش گوشتی که تهیه کردیم اضافه کنید. فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کنید و به خورش اضافه کنید.

مرحله 4:

قارچ ها را خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب قارچ خشک شود و با بقیه مواد پخته شود.

مواد داخل کیک ما آماده است اکنون زمان این است تا بخش دیگر غذا را تهیه کنیم و مانند لازانیا به صورت لایه لایه آن را درست کنیم.

مرحله 5:

تخم مرغ ها را که از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم را با همزن هم میزنیم تا رنگ آن عوض شود و حجم آن افزایش پیدا کند. سپس آب و روغن را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم.

مرحله 6:

1 قاشق غذاخوری نمک، وانیل و بکینگ پودر را همراه آرد به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا زمانی که مخلوط یکدستی به دست بیاید.

مرحله 7:

فر را از قبل با حرارت 180 درجه روشن می کنیم و سپس قالبی با عمق مناسب را بر می داریم و داخل آن را با قلمو روغن غشته می کنیم. در لایه زیرین مقداری از مواد کیک را در ظرف می ریزیم (به گونه ای که ته قالب را کاملا بپوشاند.)

لایه دوم مواد گوشتی را می ریزیم به صورتی که یکنواخت باشد و در همه جای کیک پخش شود.

کیک گوشت

لایه سوم مواد کیک را روی مواد گوشتی می ریزیم (به قدری این سه مرحله را تکرار می کنیم تا مواد گوشتی تمام شود. (یا می توانید نصف مواد کیک را زیر بریزید در لایه وسط تمام مواد گوشتی و روی آن ما بقی مواد کیک را بریزید) سپس روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.

به مدت 45 دقیقه کیک را داخل فر قرار دهید تا پخته شود. پس از 45 دقیقه با چنگال یا خلال دندان از پختن کیک مطمئن شوید. (چنگال را داخل کیک فرو ببرید و سپس خارج کنید اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک شما آمده است اما اگر چسبید یعنی هنوز وسط آن نپخته است.

نکات پخت

  1. این مواد اولیه مناسب برای 6 نفر است.
  2. برای طرز تهیه کیک گوشت باید از 30 دقیقه قبل از استفاده فر را روشن کنید تا فر سرد نباشد.
  3. زمان پخت این کیک از 40 تا 50 دقیقه است و زمان آماده سازی آن 30 دقیقه
  4. این غذا را می توان با انواع سس ها میل کرد.
  5. بهتراست ته قالب مقداری کنجد بپاشید.
  6. شما می توانید داخل مواد گوشتی از هویج، ذرت پخته شده یا هر چیزی که فکر می کنید طعم آن را بهتر می کند استفاده کنید.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا