تغذیهکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

یکی از بهترین کیک ها که اغلب افراد آن را می پسندد، کیک اسفنجی و ساده است. شما می توانید برای درست کردن انواع کیک هایی که قصد تزئین آن ها را دارید، می توانید این کیک را به عنوان پایه درست کرده و آن را تزئین کنید. در ادامه دستور و مواد اولیه این کیک را برای شما بیان می کنیم.

کیک ساده

مواد اولیه برای کیک اسفنجی

 آرد 2 پیمانه
 شکر1 پیمانه
شیر1 پیمانه
وانیلیک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع2/3 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه 5 نوع شیرینی خوشمزه برای عید

شما می توانید برای مشاهده مقاله “طرز تهیه 5 نوع شیرینی خوشمزه برای عید” بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

طرز تهیه کیک اسفنجی

ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سپس سفیده را انقدر بزنید تا از ظرف جدا نشود و رنگ آن سفید شود. در نهایت آن را داخل یخچال بگذارید.

در این مرحله باید فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید. زرده را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ شود.

در این مرحله به ظرف زرده، شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید.

در ظرفی دیگر آرد و پکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار آن ها را الک کنید. سپس آن را داخل ظرف زرده بریزید.

در نهایت سفیده را به ظرف زرده اضافه کنید و به آرامی و در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابد و به خوبی پف کند.

مایه کیک خود را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و داخل فر قرار دهید. مدت زمان پخت این کیک 45 دقیقه می باشد. بعد از پختن کیک، آن را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود، سپس از قالب خارج کنید.

کیک شما آماده است و شما می توانید با خامه یا مه و مربا، آن را تزئین کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا