تغذیهکیک و شیرینی

بهترین روش طرز تهیه کوکی های شکلاتی در خانه

این بهترین دستور العمل کوکی شکلاتی در خانه تا به امروز می تواند باشد. طرز تهیه کوکی شکلاتی باید بدون مواد عجیب و بدون نیاز به مواد افزودنی باشد. فقط یک کوکی شکلاتی ساده، فوق العاده خوشمزه و خمیری اما کاملاً پخته شده که شما می توانید داشته باشید.

همه افراد نیاز به یک دستور العمل شخصی کوکی شکلاتی در خانه خود دارند و این دستور العمل مختص من برای شما دوستان عزیز است. این روش همیشه بهترین دستور العمل کوکی شکلاتی بوده و هست. من سال هاست که این ها را می پزم و هرکسی که آن ها را امتحان می کند موافق است که خوشمزه ترین کوکی ها در جهان هستند.

در این نوع کوکی هیچ نوع مواد افزودنی یا عجیبی استفاده نکرده ایم. برای همین یک دستور العمل سریع، ساده و سر راست است. کوکی، خمیر مایه ای است که کاملا پخته شده است.

یک کوکی شکلاتی باید ترد، جویدنی و کاملا شیرین باشد. پختگی کوکی خیلی مهم است زیرا ممکن است به دلیل نا پختگی خیلی ها آن را نخورند و اگر شما از طریق پخت کوکی شکلاتی کسب در آمد می کنید، مشتری های شما آن ها را نمی پسندند.

چگونه می توانید بهترین کوکی های شکلاتی را تهیه کرد؟

همانطور که گفتم طرز تهیه کوکی های شکلاتی بسیار ساده است. ما قبل از آموزش می خواهیم چند نکنه کلیدی در رابطه با طرز تهیه این کوکی ها را برای شما بیان کنیم.

  1. کره را نرم کنید. اگر قصد آماده کردن کره برای کوکی را دارید، اول صبح کره را از یخچال بیرون آورید تا در صورت لزوم آماده استفاده شود.
  2. آرد را به درستی اندازه گیری کنید. حتما از یک فنجان اندازه گیری ساخته شده برای مواد خشک استفاده کنید (یک فنجان اندازه گیری پیرکس). در مورد نحوه اندازه گیری آرد اختلاف نظر وجود دارد. من شخصاً از اسکوپ (قاشق مخصوص بستنی های اسکوپی) و تکان دادن آن (بعد از پر کردن قاشق از آرد) استفاده می کنم. این ساده ترین کار و بهترین روش است. بسیاری از شما می گویید که تنها راه اندازه گیری آرد، ریختن آن در فنجان اندازه گیری و صاف کردن سطح آن با چاقو است. من می گویم، آن را به روشی که همیشه انجام می دهید بسنجید.
  3. از تراشه های شکلات زیادی استفاده کنید. آیا واقعاً نیاز به توضیح این موضوع داریم ؟!
  4. این کوکی های شکلاتی را بیش از حد نگذارید پخته شوند. دراین مورد بیشتر توضیح می دهم. دمای فر را حتما تنظیم کنید. تنظیم نادرست آن می تواند کار را خراب کند. کوکی باید چند دقیقه قبل و بعد از قالب زدن، داخل فریزر قرار بگیرد و سپس پخته شود تا وا نرود.
  5. چگونه می توان کوکی را با شکلات فریزر کرد؟ من در فریزر همیشه یک دسته کامل از این کوکی ها را تهیه می کنم و آن ها را با اسکوپ تقسیم می کنم. این گونه، مقدار موادی را که نمی خواهم پخته کنم را در فریزر منجمد می کنم.

آیا می دانید؟

چگونه می توان میزان جوش شیرین را آزمایش کرد؟ 1/2 فنجان آب گرم، 1/4 قاشق چای خوری سرکه و 1/4 قاشق غذا خوری جوش شیرین را ترکیب کنید. هنگامی که جوش شیرین را اضافه می کنید، فوراً باید واکنش نشان دهد. اگر اینطور نیست، پس شما به جوش شیرین جدید احتیاج دارید.

نحوه تست بکینگ پودر خوب چیست؟ 1/2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر را به 1/2 لیوان آب گرم اضافه کنید. باید فورا حباب ایجاد کند. این واکنش باید فوراً صورت گیرد. اگر اینطور نیست، پس باید بکینگ پودر جدید تهیه کنید. انتخاب بکینگ پودر خوب در پخت انواع کیک و کوکی ها بسیار موثر است.

آیا می توان کوکی سبوس دار پخت؟ اگر می خواهید کوکی سبوس دار درست کنید کافی است به جای یک سوم آرد شیرینی پزی از آرد سبوس دار استفاده کنید.

نکاتی در رابطه با مواد کوکی شکلاتی

در اینجا می خواهیم به چند نکته درباره مواد تشکیل دهنده اشاره کنیم.

  • کره: من برای تهیه این کوکی ها از کره نمکی استفاده می کنم. من همچنین از کره شور با نتایج بسیار عالی استفاده کرده ام. کره بدون روغن نیز عالی خواهد بود. فقط توصیه می کنم خمیر را مزه دار کنید تا اطمینان حاصل کنید که به دلخواه شما نمکی می شود.
انتخاب کره مناسب در طرز تهیه کوکی شکلاتی
کره نمکی یا شور
  • شکر سفید: من همیشه از قند نیشکر ارگانیک استفاده می کنم. من آن قند را خریداری کرده ام و تا آنجا که می توانم به خاطر بیاورم این تنها قند سفیدی است که من استفاده می کنم. اما می دانم که دیگران با مارک های دیگر قند گرانول نیز در پخت کوکی موفق بوده اند.
انتخاب شکر در طرز تهیه کوکی شکلاتی خوب مهم است
شکر سفید
  • شکر قهوه ای: من در این دستور العمل از شکر قهوه ای روشن استفاده می کنم تا بهترین نتیجه را بگیرم.
انتخاب شکر قهوه ای در طرز تهیه کوکی شکلاتی
شکر قهوه ای
  • آرد: توصیه می کنم برای تهیه این کوکی های شکلاتی از آرد معمولی استفاده کنید. بسیاری خوانندگان از آرد بدون هدف گلوتن (آرد ذرت و آرد برنج) با نتایج عالی استفاده کرده اند.
  • نمک دریایی: من به شخصه با نمک خالص دریایی پخت و پز می کنم ( نمک دریایی با نمک سفره (یعنی ید دار) متفاوت است، بنابراین اگر نمک دیگری غیر از نمک دریایی استفاده می کنید توصیه می کنم ابتدا دستور العمل را با 1/2 قاشق غذاخوری تست کنید و سپس مطابق با سلیقه خود شروع به پخت کوکی کنید.


معمولا در طرز تهیه کوکی شکلاتی همانطور که در عکس ها مشاهده می کنید، گاهی اوقات از تکه های شکلات، شکلات خرد شده یا تراشه های شکلات استفاده می کنم.


مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی

  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۳/۴ پیمانه شکر
  • ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق چایخوری وانیل
  • ۳ پیمانه آرد سفید
  • ۲ قاشق غذاخوری آب داغ
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه شکلات خرد شده

طرز تهیه کوکی شکلاتی

  1. ابتدا باید کره (که در دمای اتاق نرم شده ) را با شکر سفید و شکر قهوه ای به وسیله ی همزن بزنیم تا کاملا یکنواخت و کرمی شکل بشوند.
  2. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن به زدن ادامه میدهیم و بعد وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.
  3. بکینگ پودر و آب را داخل یه کاسه با هم مخلوط کرده و بعد به مایه کوکی اضافه می کنیم و با همزن هم میزنیم.
  4. سپس آرد و نمک را اضافه می کنیم. در اینجا با یه قاشق مواد را مخلوط می کینم تا یک نواخت شوند.
  5. در نهایت شکلات های خرد شده را هم اضافه کرده و با قاشق آن ها را هم میزنیم تا یک مخلوط یک نواخت به دست بیاید.
  6. با کمک یک قاشق یا اسکوپ بستنی گلوله هایی به اندازه تقریبی یه گردو از مایه برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی می گذاریم.
  7. در آخر کوکی ها ر برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم می گذاریم تا پخته شوند.
  8. وقتی که زیر آن ها در حال طلایی شدن بود از فر در می آوریم.
  9. برای اینکه کوکی ما ترد و خوش طعم شوند (به این دلیل که وقتی تازه از فر بیرون می آیند داغ و نرم هستنند) باید بگذاریم سرد شوند تا کوکی خوشمزه داشته باشیم.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا