آشپزیتغذیه

طرز تهیه کوکو سیب زمینی ترد مجلسی

در مقاله قبل طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده رستورانی را برای شما تهیه کرده بودیم. در این مقاله ما برای شما طرز تهیه کوکو سیب زمینی را تدارک دیده ایم.

کوکوی سیب زمینی یکی از محبوب ترین و معروف ترین غذاهای ایرانی است که می توانید به عنوان شام یا ناهار، پیش غذا و هچنین در ماه رمضان به عنوان افطار آن را تهیه کنید. همچنین طبخ این غذا برای دانشجویان و افراد شاغل آسان و راحت می باشد.

مواد لازم کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی
  1. پیاز: 1 عدد
  2. روغن: به مقدار لازم
  3. سیب زمینی: متوسط 5 عدد
  4. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به مقدار لازم
  5. شوید خشک: یک قاشق غذا خوری
  6. تخم مرغ: 3 عدد

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در داخل یک قابلمه پر از آب بریزید. سپس آن را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه داخل آب بجوشانید.

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند صبر کنید کمی خنک شود سپس پوستشان را جدا کنید. سیب زمینی ها را رنده کنید یا با گوشت کوب بکوبید.

در ادامه پیاز را رنده کنید و آب آن را دور بریزید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید سپس به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید.

در مرحله بعد ادویه های ذکر شده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. با توجه به ذائقه می توانید داخل آن شوید خشک یا نعنا هم بریزید.

در آخر مقداری روغن در تابه بریزید و بگذارید داغ شود سپس مایع کوکو را با دست فرم دهید و درون روغن سرخ کنید.

هم چنین میتوانید از قالب های آماده برای راحت تر شدن کار و همچنین ظاهری زیبا برای کوکو استفاده کنید. وقتی که یک طرف کوکوها پخته شد آن را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

نکته: اگر از سیب زمینی خام برای کوکو استفاده می کنید می توانید از مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر مانند شوید استفاده کنید اما اضافه کردن این مواد به سیب زمینی آبپز شده توصیه نمی شود.

کوکو سیب زمینی

پخت کوکو سیب زمینی در فر

برای این کار یک قالب مناسب آماده کنید و آن را با روغن چرب کنید تا مایع کوکو به آن نچسبد. سپس مواد مخلوط شده را داخل آن بریزید؛ و روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

فر را از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس ظرف را داخل فر بگذارید تا در زمان 35 الی 45 دقیقه بپزد.

لازم به ذکر است با توجه به اینکه درجه حرارت فرها با هم متفاوت است پس از زمان 35 دقیقه به کوکو سر بزنید واگر پخته شده بود آن را از فر خارج کنید تا نسوزد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا